maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Mini moordspel thuis of in uw favoriete restaurant!
Mini moordspel thuis of in uw favoriete restaurant!

Mini moordspel thuis of in uw favoriete restaurant!

  • Belgie
  • Zelf dit mini moordspel organiseren is eenvoudig en vergt geen gedoe of tijdrovende voorbereidingen. Bijna overal te spelen: thuis, op het werk of in een locatie naar keuze.
  • Vrijgezellen-feest-aant-plein
  • Dinerspel.nl
  • http://dinerspel.nl
  • demivdsteur@gmail.com

“De Onfortuinlijke Bankier” is een doehetzelf-tafeldetective voor kleine en grote gezelschappen. Perfect als ludieke sfeermaker bij etentjes met vrienden, collega’s of familie. Dit komische moordspel kan al vanaf twee personen gespeeld worden en ook de prijs zal u de kop niet kosten!

Er zijn geen culinaire hoogstaandjes nodig om van dit moordspel een echt moorddiner te maken. Maar voor de liefhebbers maakte de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay bijpassende recepten. Zo wordt het allemaal nóg plezanter!

Alle spelers krijgen een spel-boekje met daarin het verhaal, de verklaringen en forensische gegevens. Allemaal komisch geschreven en leuk geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. En er valt nog wat te winnen ook!

Bestel nu via Dinerspel.nl of Moorddiner.be.

Over dinerspel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top