maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Minister Asscher lanceert ‘Neem jij initiatief op je werk?’
Minister Asscher lanceert ‘Neem jij initiatief op je werk?’

Minister Asscher lanceert ‘Neem jij initiatief op je werk?’

  • Nederland
  • Goed, gemotiveerd en gezond werken tot aan je pensioen is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lanceert vandaag de website “Neem jij initiatief op je werk” tijdens een bijeenkomst over flexibel én duurzaam werken in de Broodfabriek in Rijswijk. Op deze website – een onderdeel van de campagne “Duurzame Inzetbaarheid” - staan tips en adviezen om kansen te pakken en initiatief te nemen om de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te vergroten.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/10/17/minister-asscher-lanceert-neem-jij-initiatief-op-je-werk.html

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil met het project werknemers stimuleren te investeren in hun eigen duurzame inzetbaarheid. Zo blijven werknemers flexibel inzetbaar bij verschillende bedrijven, zijn ze gemotiveerd en gezond. Zeker in tijden waarin zelfs vaste banen onder druk staan, is het voor elke werknemer belangrijk om een goed, gezond en aantrekkelijk profiel te hebben én te houden. Op de website kunnen werknemers zichzelf testen, staan praktisch tips en worden de ervaringen van andere werknemers gedeeld.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top