maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Minister Bussemaker stuurt 151.327 brieven aan aankomende studenten
Minister Bussemaker stuurt 151.327 brieven aan aankomende studenten

Minister Bussemaker stuurt 151.327 brieven aan aankomende studenten

  • Nederland
  • Afgelopen zaterdag viel er al bij 90.208 aankomende studenten een brief van de minister van Onderwijs Jet Bussemaker op de deurmat, dinsdag 29 oktober krijgt het tweede deel dezelfde brief thuis.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/10/28/minister-bussemaker-stuurt-151-327-brieven-aan-aankomende-studenten.html

De minister legt in de brief, die gericht is aan alle leerlingen van 6 VWO, 5 HAVO en MBO 4, het belang van een juiste studiekeuze uit. Er is veel veranderd bij het kiezen en aanmelden voor een vervolgopleiding. De uiterste aanmelddatum is vervroegd naar 1 mei en het is van het grootste belang dat alle aankomende studenten zich hiervan bewust zijn.

Na aanmelding hebben de aankomende studenten ook recht op een studiekeuzecheck. Dat kan in de vorm van proefstuderen, een gesprek met studenten en docenten of een digitale vragenlijst zijn. De folder die bij de brief van de minister zit, helpt met een 5-stappenplan de juiste studiekeuze te maken. Met de QR-code in de folder kunnen ze het bijbehorende filmpje bekijken over het maken van een studiekeuze.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top