maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Minister-president Rutte en minister Asscher bij Tripartiete Sociale Top in Brussel

Minister-president Rutte en minister Asscher bij Tripartiete Sociale Top in Brussel

  • Nederland
  • Minister-president Rutte en minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn woensdag 16 maart 2016 in Brussel voor de Tripartiete Sociale Top voor Groei en Werkgelegenheid.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Tijdens verschillende sessies spreken zij met vertegenwoordigers van Europese werkgevers en werknemers over het creëren van groei en banen in de Europese Unie en het belang van samenwerking met sociale partners.

De Tripartiete Sociale Top vindt twee keer per jaar plaats. Naast minister-president Rutte en minister Asscher nemen ook voorzitter Tusk van de Europese Raad en voorzitter Juncker van de Europese Commissie deel aan de top. Vanuit Nederland worden de sociale partners vertegenwoordigd door FNV, CNV, VCP en VNO-NCW.

Nederland is in de eerste helft van 2016 voorzitter van de Europese Unie. Als voorzitter zet Nederland in op een Europese Unie die zich richt op hoofdzaken en die door innovatie groei en banen schept.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top