woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Ministerie vraagt volgers om feedback twitteraccount
Ministerie vraagt volgers om feedback twitteraccount

Ministerie vraagt volgers om feedback twitteraccount

  • Nederland
  • Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is een enquête gestart om de informatiebehoefte onder haar twittervolgers te onderzoeken. Het ministerie wil in kaart brengen of het eigen twittergedrag voldoende aansluit op de wensen van de volgers. Via een online-enquête kunnen geïnteresseerden tot 10 december hun mening geven over het twitterkanaal.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/12/03/ministerie-vraagt-volgers-om-feedback-twitteraccount.html

Sinds 2010 gebruikt het ministerie het twitterkanaal @MinOCW om – in eerste instantie – de pers te informeren met nieuwsberichten, speeches en videoreportages. Het aantal volgers is de afgelopen drie jaar sterk toegenomen waardoor het accent in de communicatie steeds meer is komen te liggen op een breder publiek. Steeds meer ouders, studenten en onderwijsprofessionals volgen OCW op Twitter om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

De directie Communicatie van het ministerie beschouwt het twitterkanaal als aanvulling op rijksoverheid.nl. Door de twittervolgers uit te nodigen vragen te beantwoorden, bekijkt het ministerie op welke manier de online communicatie via twitter kan worden verbeterd. Klik hier voor de vragenlijst.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top