maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ML Tours gaat verder onder de naam flyML
ML Tours gaat verder onder de naam flyML

ML Tours gaat verder onder de naam flyML

  • Nederland
  • Vanaf vandaag gaat chartermaatschappij ML Tours B.V. in Nederland officieel verder als flyML(.nl/ .com). De naamsverandering luidt voor het bedrijf een belangrijk hoofdstuk in waarin komend jaar, naast een grote verbouwing van het hoofdkantoor en diverse personeelsvernieuwingen, o.a een grotere focus zal ontstaan op Customer Care en Marketing, Communicatie.
  • xxx
  • flyML
  • http://www.flyml.nl
  • marketing@flyml.nl
Met de nieuwe naam en huisstijl wordt meer recht gedaan aan de zaken waar het bedrijf voor staat: persoonlijke service op het hoogste niveau, uit het hart van de medewerkers.
De naamswijziging houdt ook verband met een herdefiniëring van de missie, uitbreiding van vluchten, dienstenpakket en een aangepaste positionering. Deze ‘rebranding’ zal aan het einde van het derde kwartaal volledig zijn doorgevoerd. De lancering van de nieuwe website en bijbehorende mobiele applicatie staat vervolgens gepland voor eind december.
Vroeger
ML Tours B.V. is in 2009 opgericht als een GSA (General Sales Agent) namens Amsterdam Airlines. Ze opende het hoofdkantoor op Maastricht Aachen airport en bood vluchten aan naar Kayseri, Ankara (Turkije) en later ook naar Marokko. Na de splitsing met Amsterdam Airlines werden de vluchten in 2013 ondergebracht bij Corendon Dutch Airlines, Air Arabia and Transavia. In maart 2014 vierde ML Tours B.V. de lancering van haar achtste bestemming in Marokko: naast Marrakech, Nador, Al Hoceima, Fes, Oujda, Tanger en Tetouan, een directe vlucht naar Rabat.
Nu
Naast het hoofdkantoor in Eemnes en een kantoor in Nador te Marokko heeft flyML ook 6 dagen haar balie op Schiphol bezet. Die is te vinden in vertrekhal 3, tegenover de paspoortcontrole. flyML telt momenteel 12 full-time medewerkers en 2 stagiaires.

Over mltours

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top