zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / MLtours.nl opent lijndienst naar Rabat
MLtours.nl opent lijndienst naar Rabat

MLtours.nl opent lijndienst naar Rabat

  • Anderen
  • Chartermaatschappij ML Tours B.V. vliegt vanaf 6 maart 2014, voor het eerst in haar 5 jarige bestaan, met Corendon Dutch Airlines naar Rabat. Het is de enige maatschappij in Nederland en België die de Koninklijke hoofdstad van Marokko als (directe) bestemming heeft.
  • Flyer2
  • ML Tours
  • http://www.mltours.nl
  • marketing@mltours.nl
  • Voor actuele prijzen en inhoudelijke informatie over onze vluchten kunt u op werkdagen tussen 09.30 en 18.00 contact opnemen met onze callcenter via telefoonnummer 020 7220722. De afdeling Marketing & Communicatie is te bereiken via het e-mailadres marketing@mltours.nl. AMSTERDAM -

“Marokko als vakantiebestemming is al jaren een explosief groeiende markt. Wij konden als één van de grootste en goedkoopste aanbieders van vliegtickets naar dit land, deze bijzondere hoofdstad natuurlijk niet overslaan.  Rabat is een moderne, kosmopolitische stad waar het traditionele leven ook nog volop te vinden is. De mooie monumenten, brede lanen vol bloemen en prachtige palmbomen voelen gewoon magisch aan.” zegt directeur/ eigenaar Yavuz Kara. In 2013 is Rabat door nieuwszender CNN nog gekozen als ‘# 2 vakantiebestemming van de wereld’.

Rabat ligt aan de Atlantische Oceaan, telt 1.787.307 inwoners en hoort bestuurlijk tot de regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaer. De stad stond tijdens de Romeinse periode bekend als Sala.

Toen de Spaanse koning Filips III in 1609 besloot de Moren uit Fes (de toenmalige hoofdstad) uit te wijzen, vonden duizenden van hen een schuilplaats in Rabat. Onder de dynastie van Alawieten begon voor de stad een periode van groei. In 1912 werd Rabat de hoofdstad van het Franse protectoraat Marokko en bleef dat ook na 1956, toen Marokko onafhankelijk werd en het de belangrijkste stad bleef.

‘Dodenstad’ Chella, Kasbah des Oudaias en de Mausoleum van Mohammad V zijn de drie belangrijkste toeristische attracties.

Tickets zijn vanaf vandaag te boeken op www.mltours.nl, via de callcenter op 020-7220722 of bij één van de vele agentschappen in Nederland.

Over mltours

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top