zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Mobiele website ontwikkeling
Mobiele website ontwikkeling

Mobiele website ontwikkeling

  • Nederland
  • Tegenwoordig gebruiken we massaal internet en niet meer alleen op de pc. Ook mobiele telefoons en tablets dragen tegenwoordig flink bij aan de enorme datastromen die dagelijks de wereld over gaan.
  • Stay Hungry Marketing
  • stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl

Tegenwoordig gebruiken we massaal internet en niet meer alleen op de pc. Ook mobiele telefoons en tablets dragen tegenwoordig flink bij aan de enorme datastromen die dagelijks de wereld over gaan. Omdat steeds meer mensen dus met een gsm het internet op gaan wordt een mobiele website steeds aantrekkelijker. Ook uw bedrijf kan uw klanten nog meer ten dienst zijn met een speciale mobiele website. Wij van Stay Hungry Marketing helpen u graag met het ontwikkelen en bouwen van zo’n mobiele website.

Een aparte website voor mobiele gebruikers heeft een hoop voordelen. Zo heeft het verleden uitgewezen dat de conversie van uw site aanmerkelijk stijgt door een mobiele website. Bovendien is zo’n mobiele site zeer gebruiksvriendelijk en zorgt het ervoor dat u de groeiende groep mobiele internetters op de best mogelijke manier bedient. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van mobiele websites kunnen wij u hier verder mee helpen.

U denkt misschien dat het niet nodig is een speciale mobiele site te maken als uw website al prima wordt weergeven op een smartphone. Maar daar zou u zich wel eens in kunnen vergissen. Het is namelijk erg belangrijk te beseffen dat mobiele bezoekers andere doelen hebben dan reguliere bezoekers. Ook kan de ervaring voor de klanten nooit optimaal zijn omdat het design van uw site niet gemaakt is voor de kleinere schermen van een smartphone. Als u ervoor kiest samen met ons een mobiele website te ontwikkelen zullen uw verkoopcijfers zeker stijgen. We zullen de statistieken van de mobiele site nauwlettend volgen en aanpassingen doen als we u daar nog verder mee kunnen helpen. Zo verhoogt u uw omzet door het gebruik van onze ervaring en kennis over de ontwikkeling van mobiele websites.

Wij kunnen u niet alleen helpen met het ontwikkelen van een mobiele website maar ook ontwikkeling van apps kunt u aan ons uitbesteden. Zowel voor apple als voor android hebben wij de ervaring en expertise die nodig is om een app te bouwen. Wilt u nu ook meer klanten bereiken door een goede mobiele bereikbaarheid te realiseren? Dan bent u bij Stay Hungry Marketing aan het juiste adres! Neem direct vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Stay Hungry Marketing
Westeinde 57
2512GV Den Haag
Tel: +31 (0)70 221 08 42
info@stayhungrymarketing.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top