donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / Modelspoorwinkel Fallerstore heeft de eerste Faller noviteiten in de voorverkoop gezet
Modelspoorwinkel Fallerstore heeft de eerste Faller noviteiten in de voorverkoop gezet

Modelspoorwinkel Fallerstore heeft de eerste Faller noviteiten in de voorverkoop gezet

  • Nederland
  • Als modelspoorfan kunt u dit jaar niet om de noviteiten van het modelspoormerk Faller heen. Speciaal voor de liefhebbers van dit prachtige Duitse merk uit het Zwarte woud heeft modelspoorwinkel Fallerstore de TOP noviteiten voor de maanden maart en april nu alvast in de voorverkoop staan. U heeft dan straks als een van de eerste deze TOP Noviteiten in huis.
  • Raadhuis_lindau
  • Fallerstore
  • www.fallerstore.nl
  • info@fallerstore.nl
Zoals u al heeft kunnen lezen in onze vorige nieuwsbrief staan er dit jaar bij Faller een aantal top noviteiten op het programma. Ongetwijfeld heeft u daar bouwpakketten tussen zien staan die prima op uw eigen modelspoorbaan passen.

De vraag naar deze top noviteiten is erg groot. Speciaal voor u bieden wij nu de mogelijkheid aan om de top noviteiten van maart en april nu alvast vooruit te bestellen. U heeft ze dan direct in huis zodra de modellen in Nederland verkrijgbaar zijn.

FALLER SCHAAL N STATION HORREMIn de schaal H0 was dit station al een blikvanger. Nu is het dus ook voor schaal N-enthousiastelingen mogelijk om dit schitterende moderne station te plaatsen op uw modelspoorbaan.
FALLER STATION NEUKIRCHENGroot en indrukwekkend station uitgevoerd in de typische Duitse bouwstijl. Het station bevat twee etages met de ontvangsthal op de begane grond.
FALLER OUD RAADHUIS LINDAUVerbeterde heruitgave! Model van het in 1436 gebouwde oude stadhuis van Lindau met prachtige gevelbeschilderingen over de stadsgeschiedenis van Lindau op de voor- en achterzijde van het gebouw.
FALLER GEVANGENISDe afgelopen jaren hebben we ontzettend veel vraag gehad naar deze Faller gevangenis. Het oude PREMIUM model van Faller. We zijn dan ook blij dat deze dit jaar weer terug komt op de markt. Weliswaar is de gevangenis deze keer zonder lopende gevangenen en zwaailichten.
FALLER SCHAAL N VIADUCT-SET VAL TUOIHet rechte viaduct in massieve steenlook stijl bestaat uit 2 bruggenhoofden, 2 viaduct-bovendelen met elk 1 1/2 boog en een middelste boogbrug. De middelste boobrug is overigens ook apart te gebruiken.
FALLER BLOEMENWINKELLaat bloemen voor u spreken! Kleine bloemenwinkel met horizontale lambrisering, zonnescherm en metalen dak. Bloembakken en vlokken voor de vrolijk gekleurde vormgeving van de etalage worden samen met het model geleverd.

Over fallerstore

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top