woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Modetrends voor kinderen in 2014
Modetrends voor kinderen in 2014

Modetrends voor kinderen in 2014

  • Nederland
  • Modetrends voor kinderen in 2014
  • UGG Australia
  • www.uggaustralia.nl
  • erikbrandsma@obanmultilingual.com

Hedendaags letten kinderen veel meer op hun kledingstijl en wat ze dragen dan dat ze vroeger deden. Ze willen stijlvol zijn, afgestemd op de meest recentelijke designer trends. Vaders en moeders willen graag het leukste voor hun kids in huis halen, maar soms kan gezamenlijk shoppen meer stressvol zijn dan een 3 minuten rit in de achtbaan. Door gillende kinderen te voorkomen die alleen maar dat ene speelgoedje willen, zijn er een aantal modetrends voor 2014 gespot die gemakkelijk online gekocht kunnen worden.

Bloemenjurkjes en bijgesneden leggings

Deze combinatie is bruikbaar voor vele gelegenheden tegelijk en is erg comfortabel. Bloemen prints zijn hoe dan ook modieus simpelweg omdat ze speels, meisjesachtig en schatting staan. Ze kunnen ook gecombineerd worden met een ruche rok, uniformjas of kniebroek. Genoeg keuze voor uw kleine prinses!

Dierenprint

Versier uw kind deze zomer met speelse dierpinrinten. Van zebra, luipaard tot slang, alles kan gecombineerd worden met een dierenprint jasje, leggings of broek met een specifiek kleuren t-shirt. Wees creatief!

Schoenen

Comfortabele schoenen, sneakers, laarzen en slippers zijn helemaal volgens de zomertrends. Sportief en aangename schoenen, zoals kinder uggs zijn gewild onder kinderen.

Denim

Onafhankelijk van de tijd of het seizoen, denim zal nooit uit de mode raken. In feite, spijkerstof is het meest gedragen van alle andere materialen. In 2014 zal dit dan ook zeker gedragen kunnen worden. Denim broeken, topjes, shorts en skinny jeans staan zeker klaar op gedragen te worden!

Bedrukte t-shirt

Deze informele manier van kleden wordt aardig populair aangezien kinderen meer wijde en comfortabele t-shirts fijn vinden om te dragen. Het maakt ook mogelijk hunzelf te uiten met mogelijke logos en prints.

Over Erikbrandsma

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top