woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Moeiteloos en tweemaal sneller een korte coupe met de nieuwe Philips Serie 5000 tondeuse
Moeiteloos en tweemaal sneller een korte coupe met de nieuwe Philips Serie 5000 tondeuse

Moeiteloos en tweemaal sneller een korte coupe met de nieuwe Philips Serie 5000 tondeuse

  • Nederland
  • Philips introduceert de nieuwe Philips Serie 5000 tondeuse, een tondeuse die eersteklas technologie combineert met een gestroomlijnde vormgeving en waarmee mannen zichzelf snel en moeiteloos een strakke coupe kunnen aanmeten. Dankzij de unieke DualCut-technologie werkt de nieuwe tondeuse tweemaal sneller dan bestaande modellen en heeft hij een lange werkingsduur en besparen mannen dus zowel tijd als geld.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140327-Philips-Serie-5000-tondeuse.wpd#.UzRTyPl5NR8

Snel en krachtig

De DualCut-technologie van Philips combineert dubbelgeslepen messen voor sneller, strakker scheren met een gloednieuw kogellagersysteem dat de wrijving tussen de messen en de kam tot een minimum beperkt. Daardoor profiteert de gebruiker van een langere werkingsduur, meer vermogen en een moeiteloze scheeractie.

Dankzij de messen met titaniumcoating, de ergonomisch gevormde kam en de turbostand – voor meer scheervermogen – vormt de tondeuse een effectieve combinatie van optimaal vermogen en efficiëntie, voor snel, eenvoudig en strak scheren.

Lange levensduur

De Philips Serie 5000 tondeuse gaat lang mee en is ontworpen om maximaal te presteren. Het apparaat biedt verder nog een aantal aanvullende eigenschappen, zoals duurzame, zelfslijpende messen met titaniumcoating. De robuuste en innovatieve tondeuse heeft ook 24 lengte-instellingen en een unieke ‘lift & flow’-kam die effectief langere haren meepakt en tegelijkertijd afgeschoren haartjes doorlaat om ophoping te voorkomen.

Philips Serie 5000 tondeuse: overige kenmerken

  • Unieke, compact vormgegeven kam om dichter op de huid te kunnen scheren (tot op 1 mm).
  • Gepatenteerd Zoomlock™-instelwiel om gemakkelijk de gewenste haarlengte in te stellen.
  • Snel afneembare messen om eenvoudig onder de kraan te reinigen.
  • Snoerloos 90 minuten te gebruiken na één uur opladen.

De nieuwe Philips Serie 5000 tondeuse (HC5450/16) is vanaf april in Nederland verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 39,99.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top