donderdag, maart 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Mondriaan Fonds: 10 september Open Huis beeldende kunst en erfgoed
Mondriaan Fonds: 10 september Open Huis beeldende kunst en erfgoed

Mondriaan Fonds: 10 september Open Huis beeldende kunst en erfgoed

  • Nederland
  • Kunstenaars met plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland, een samenwerking of een tentoonstelling?
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • • Mondriaan Stichting http://www.mondriaanfonds.nl/ info@mondriaanfonds.nl

Opdrachtgever met plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Werkzaam bij een erfgoedinstelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Bemiddelaar met plannen voor een onderzoek? Wilt u weten of deze plannen in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Twijfelt u welke bijdrage het best bij de plannen past? Wilt u meer informatie over mogelijkheden zoals de assistentiebijdrage voor kunstenaars, de publicatiesubsidies, de mogelijkheden voor een haalbaarheidsonderzoek of het aanvragen van een ontwikkelbijdrage binnen de regeling opdrachtgeverschap?

Op donderdag 10 september staan onze medewerkers van 15 tot 18 uur klaar om u te adviseren en de mogelijkheden toe te lichten. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden kan via info@mondriaanfonds.nl of kom gewoon langs op 10 september tussen 15 en 18 uur op Brouwersgracht 276 in Amsterdam. Uiteraard kunt u ook op andere momenten contact opnemen met een van de medewerkers van het Mondriaan Fonds.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top