dinsdag, oktober 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Mondriaan Fonds: 2 april Open Huis Beeldende Kunst en Erfgoed
Mondriaan Fonds: 2 april Open Huis Beeldende Kunst en Erfgoed

Mondriaan Fonds: 2 april Open Huis Beeldende Kunst en Erfgoed

  • Nederland
  • Beeldend kunstenaar met plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland, een samenwerking of een tentoonstelling? Opdrachtgever met plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Werkzaam bij een erfgoedinstelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Bemiddelaar met plannen voor een onderzoek? Wilt u weten of deze plannen in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Twijfelt u welke bijdrage het best bij de plannen past? Wilt u meer informatie over nieuwe mogelijkheden zoals de assistentiebijdrage voor kunstenaars, de publicatiesubsidies of de mogelijkheden een bijdrage aan te vragen voor een haalbaarheidsonderzoek?
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/2015/02/25/2-april-open-huis-beeldende-kunst-en-erfgoed/

Uiteraard kunt u hierover altijd contact opnemen met een van de medewerkers van het Mondriaan Fonds. Om iedereen op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseert het Mondriaan Fonds ook weer een speciale informatiemiddag. Op donderdag 2 april staan onze medewerkers van 15 tot 18 uur klaar om u te adviseren en de mogelijkheden toe te lichten.

Het Open Huis begint om 15 uur met een presentatie door twee commissieleden. Zij geven een toelichting op de werkwijze van de commissies: hoe werkt een commissie, wie zijn de leden, hoe wordt er geoordeeld, welke criteria spelen een rol? Daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het Mondriaan Fonds. Ook andere partijen zoals het Materiaalfonds zijn aanwezig om informatie te geven over hun activiteiten.

Aanmelden kan via info@mondriaanfonds.nl of kom gewoon langs op 2 april tussen 15 en 18 uur op Brouwersgracht 276 in Amsterdam.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top