zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Mondriaan Fonds: Aanvraagronde Vrije Beurs Praktijkverdieping
Mondriaan Fonds: Aanvraagronde Vrije Beurs Praktijkverdieping

Mondriaan Fonds: Aanvraagronde Vrije Beurs Praktijkverdieping

  • Nederland
  • Kunstenaars en bemiddelaars kunnen nog tot en met 31 oktober 2014 een aanvraag indienen voor een Vrije Beurs Praktijkverdieping.
  • 2883_1_yaeldavids_picturethis_1_0
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/2014_10_03_Deadline_Vrije_Beurs/

Deze beurs kan worden gebruikt voor artistiek onderzoek of een andere vorm van praktijkverdieping bij instellingen in binnen- en buitenland. Ook voor een project of werkperiode in een gastatelier kan worden aangevraagd (behalve als deze wordt aangeboden in het Gast- en Buitenlandateliersprogramma van het Mondriaan Fonds). Doel van de regeling is de verdieping van de praktijk van de kunstenaars en bemiddelaars te stimuleren, waardoor een betekenisvolle bijdrage wordt geleverd aan de hedendaagse beeldende kunst in Nederland.

Eerder werd de Vrije Beurs Praktijkverdieping bijvoorbeeld toegekend aan beeldend kunstenaar Yael Davids. Zij zal gedurende een aantal jaren een training over de methode Feldkrais volgen aan het Instituto de Formazione Feldenkrais. Deze methode is gericht op het (her)vinden van de balans, flexibiliteit en coördinatie van het lichaam. Davids gebruikt de training om haar praktijk als performancekunstenaar te verdiepen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top