donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Mondriaan Fonds: Dag van de Jonge Kunstenaar 2014
Mondriaan Fonds: Dag van de Jonge Kunstenaar 2014

Mondriaan Fonds: Dag van de Jonge Kunstenaar 2014

  • Nederland
  • Kunstpodium T presenteert op maandag 8 september 2014 in samenwerking met museum De Pont de tweede editie van de ‘Dag van de Jonge Kunstenaar’. Dit jaar heeft de dag een internationaal thema, waarin de volgende vragen centraal staan:
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/2014_09_02_Dag_van_de_Jonge_Kunstenaar/

Hoe ontwikkelt de jonge kunstenaar zichzelf in deze internationaal georiënteerde wereld? Wat wordt er allemaal van hem verwacht en hoe houdt hij zich staande? Hoe bouwt hij/zij een netwerk op en hoe gaat hij/zij hierbij verbindingen aan? Hoe pak je dat aan als vers afgestudeerde? Maar ook: hoe kan internationale ervaring bijdragen aan ontwikkeling van beeldend werk en artistieke visie?

Het Mondriaan Fonds is aanwezig op deze dag in museum de Pont in Tilburg met een informatiestand. Ook zal er een interactief gesprek plaats hebben tussen Eelco van der Lingen en kunstenaars Witte van Hulzen en Nicky Assman over hun internationale ervaringen. Beide kunstenaars ontvingen eerder bijdragen van het fonds.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top