vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Mondriaan Fonds: Start Buying Art met de KunstKoop
Mondriaan Fonds: Start Buying Art met de KunstKoop

Mondriaan Fonds: Start Buying Art met de KunstKoop

  • Nederland
  • Van 4 t/m 7 september is in het Machinegebouw van de Westergasfabriek in Amsterdam de verkooptentoonstelling ‘Start Buying Art’ te bezoeken.
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/2014_08_25_Start_Buying_Art/

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door het blog over betaalbare kunst We Like Art en is bedoeld voor potentiële nieuwe kunstkopers. In de Westergasfabriek zijn van 100 aanstormende en toonaangevende kunstenaars 150 werken te zien, die maximaal €1.500 kosten.

Alle kunstwerken die te zien zijn in de tentoonstelling kunnen worden aangekocht met de KunstKoop. Via deze regeling kunnen de bezoekers kunst op afbetaling kopen, in maandelijkse termijnen, zonder dat zij rente hoeven te betalen. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening. Sinds 1997 maakten meer dan 43.000 kopers gebruik van de KunstKoop en kochten voor ruim 134 miljoen euro aan kunstwerken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top