dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Mondriaan Fonds: Website staatsieportretten bestellen online
Mondriaan Fonds: Website staatsieportretten bestellen online

Mondriaan Fonds: Website staatsieportretten bestellen online

  • Nederland
  • Vanaf gisteren kunnen de reproducties van de staatsieportretten van Zijne Majesteit de Koning besteld worden via de website www.staatsieportretten-bestellen.nl. Ministeries, provincies, gemeenten en andere geïnteresseerden kunnen de reproducties bestellen. De hoogwaardige, ingelijste reproducties zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar.
  • 2959_1_Bussemaker
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/Website_staatsieportretten_bestellen_online/

De drie kunstenaars Rineke Dijkstra, Iris van Dongen en Femmy Otten zijn na een voorselectie in januari 2014 door een expertcomité dat door het Mondriaan Fonds is aangesteld, uitgekozen.

Het Mondriaan Fonds heeft in september 2013 van het ministerie van Algemene Zaken en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de opdracht en het budget gekregen om drie staatsieportretten van de Koning te laten vervaardigen.

Minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap presenteerde de kunstwerken op 24 april 2014 in Paleis Het Loo. De kunstwerken hangen in Paleis Het Loo waar ze nog tot 2 november te zien zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top