vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Mondriaan Fonds: Winnaars Prijs Jonge Kunstkritiek 2014 bekend
Mondriaan Fonds: Winnaars Prijs Jonge Kunstkritiek 2014 bekend

Mondriaan Fonds: Winnaars Prijs Jonge Kunstkritiek 2014 bekend

  • Nederland
  • De winnaars van de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 zijn bekend. Laurens Otto krijgt de prijs toegekend in de categorie Recensie en Sarah Késenne in de categorie Essay. Zij ontvangen een geldbedrag, een jaarlidmaatschap van AICA Nederland en een jaar lang begeleiding van een mentor. Laure van den Hout en Richtje Reinsma worden uitgenodigd tot het schrijven van een tekst voor de Prix de Rome 2015. Sam De Wilde krijgt een schrijfopdracht voor Metropolis M en Fabiënne Rachmadiëv krijgt een schrijversresidentie in Parijs aangeboden door Vlaams-Nederlands Huis deBuren.
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/2014/12/11/winnaars-prijs-jonge-kunstkritiek-2014-bekend/

De Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 is een initiatief van Het Mondriaan Fonds, de Appel arts centre, Witte de With Center for Contemporary Art, het Stedelijk Museum, STUK Kunstencentrum en Vlaams-Nederlands Huis deBuren. De tweejaarlijkse prijs staat open voor jong talent tot 35 jaar en wil hen de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen en ze een extra duwtje geven in de richting van een professionele carrière.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top