zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Monopoly in Sint Petersburg bestelt 700 DAF trucks
Monopoly in Sint Petersburg bestelt 700 DAF trucks

Monopoly in Sint Petersburg bestelt 700 DAF trucks

  • Internationale
  • Contract ondertekend op IAA Hannover 2014 Monopoly, één van Rusland’s grootste transportbedrijven gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer, zal haar vloot met 700 DAF XF trucks uitbreiden. De order werd ondertekend tijdens de IAA-tentoonstelling in Hannover door Ilya Dmitriev en Maxim Onyfrienko – directieleden van Monopoly –, Marcel Verbeeten – algemeen directeur van DAF-dealer Terra Truck – en Ron Bonsen – lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De voertuigen zullen dit en volgend jaar worden geleverd. Als resultaat van de nieuwe order zal de vloot van Monopoly groeien naar meer dan 1.000 voertuigen, waarvan 700 DAF trucks.
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.nl/nl-nl/news-and-media/news-archive/articles/global/2014/29-9-2014-monopoly-based-in-st-petersburg-orders-700-daf-trucks

“We hebben voor DAF gekozen na uitgebreid onderzoek naar de prestaties van de trucks. Daaruit bleken betrouwbaarheid, kwaliteit, brandstofefficiency en lage exploitatiekosten toonaangevend in de markt te zijn”, aldus Ilya Dmitriev na ondertekening van het contract. “Als logistieke professionals weten we dat onze klanten hun goederen stipt op tijd willen hebben. Daarom staan we op maximale betrouwbaarheid en voertuigbeschikbaarheid van onze trucks. Dat is dan ook de reden dat we voor DAF gekozen hebben.” Ily Dmitriev voegde daaraan toe dat de order het begin is van een langdurige relatie met DAF en haar dealernetwerk.

“Ik bedank het management van Monopoly voor hun vertrouwen in Terra Truck”, aldus Marcel Verbeeten, algemeen directeur van de DAF-dealer in Sint Petersburg. “Wij zullen Monopoly blijven ondersteunen in het optimaliseren van haar business.”

“DAF is trots op deze order van Monopoly, een toonaangevende Russische transportonderneming”, aldus Ron Bonsen, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Het is een prachtige erkenning van ons uitstekende product en ons professionele dealernetwerk in Rusland.”

Monopoly is een groeiende Russische transportonderneming, in 2006 opgericht in Sint Petersburg. De onderneming specialiseert zich in het transport van goederen die onder geconditioneerde omstandigheden moeten worden opgeslagen en vervoerd.

DAF Trucks N.V. – een dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van zware trucks – is een vooraanstaande fabrikant van lichte, middelzware en zware trucks in Europa met in 2013 een marktaandeel van 16,2% in de klasse boven 16 ton. DAF produceert een compleet programma trekkers en trucks, met het juiste voertuig voor elke transporttoepassing. DAF is bovendien leider op het gebied van productservices: Multi Support-reparatie- en onderhoudscontracten, financiële services van PACCAR Financial en eersteklas levering van onderdelen. Bovendien ontwikkelt en produceert DAF componenten zoals assen en motoren voor bus- en touringcarfabrikanten overal ter wereld. DAF Trucks N.V. beschikt over productiefaciliteiten in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België) , Leyland (Verenigd Koninkrijk) en Ponta Grossa (Brazilië) en over meer dan 1.000 dealers en servicepunten in Europa.

Terra Truck – officiële en één van de grootste DAF-dealers in Rusland sinds 2008. Terra Truck heeft een hoofdkantoor en twee goed uitgeruste werkplaatsen in Sint Petersburg. Dit stelt Terra Trucks in staat om in deze regio snelle en efficiënte service te verlenen. Terra Truck maakt deel uit van de Lengo Automotive Group met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Rusland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top