donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Montec en Drost Instal ComforTrend Vakinstallateur: Samenwerkingsverband groeit in eerste kwartaal met ruim 10%
Montec en Drost Instal ComforTrend Vakinstallateur: Samenwerkingsverband groeit in eerste kwartaal met ruim 10%

Montec en Drost Instal ComforTrend Vakinstallateur: Samenwerkingsverband groeit in eerste kwartaal met ruim 10%

  • Internationale
  • Montec en Drost Instal uit respectievelijk Groningen en Wezep mogen zich per 1 maart 2014 ComforTrend Vakinstallateur noemen. Het samenwerkingsverband heeft mede dankzij aansluiting van beide bedrijven een groei van 10% in het eerste kwartaal gerealiseerd.
  • MonTec
  • www.montecbv.nl
  • press@montecbv.nl

De keuze voor beide bedrijven om te kiezen voor ComforTrend is simpel; ComforTrend levert rendement op. “Als ComforTrend installateur investeer je in meer rendement. Alleen al onze scherpe inkoop- en bonusafspraken leveren meer op dan de investering. In combinatie met de voordelen van samenwerking, reclame & promotie, duurzaam en online media houden de aangesloten bedrijven gegarandeerd meer over onderaan de streep.” Aldus Norbert Leerkes, manager van ComforTrend Nederland.

Montec BV koos voor het pakket “ComforTrend Samen Sterk”, een keuze die hen direct inkoopvoordeel oplevert. “Daarnaast kijk ik uit naar de bijeenkomsten. Zo kan ik ervaringen delen en leren van collega installateurs.” Aldus Leo Damkat van Montec.

Drost Instal heeft gekozen voor “ComforTrend Online”, een pakket dat aansluit bij de behoeften van het bedrijf. Peter Drost van het gelijknamige installatiebedrijf legt uit; “Het medialandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Naast de traditionele reclamefolder is het noodzakelijk om gebruik te maken van nieuwe, sociale media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook een goed vindbare en bijgewerkte website is een must voor klantenbinding en werving. ComforTrend geeft ons de hulp en ondersteuning bij een juiste online strategie. Ze helpen ons op weg in de wirwar van sociale mogelijkheden en geven u een goed onderhouden website op maat.”

Over ComforTrend
ComforTrend ontzorgt installateurs al 15 jaar door alle promotionele en marketingactiviteiten rondom de bedrijfsvoering te faciliteren. Daarnaast biedt ComforTrend zowel installateurs als leveranciers extra voordeel door gezamenlijke inkoop. ComforTrend werkt volgens 6 zekerheden, welke gegarandeerd leiden tot een beter bedrijfsresultaat en rendement. ComforTrend biedt haar diensten aan in 4 verschillende pakketten, te weten:

  • ComforTrend Samen Sterk
  • ComforTrend Online
  • ComforTrend Reclame & Promotie
  • ComforTrend All-in

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top