zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Mooi Weer Garantie exclusief bij NAUPAR boothuren.amsterdam
Mooi Weer Garantie exclusief bij NAUPAR boothuren.amsterdam

Mooi Weer Garantie exclusief bij NAUPAR boothuren.amsterdam

  • Nederland
  • Amsterdam, 10 juni 2016 – Met de zomer in aantocht maakt NAUPAR boothuren.amsterdam zich alvast klaar voor de zomerse tochten dwars door Amsterdam. Barbecue aan en genieten maar! Oei, regent het? Geen paniek: de meeste van onze boten beschikken over een overkapping. Wanneer het op de dag van uw geboekte vaartocht onverwachts slecht weer is (met hagel, regen en windstoten), dan kunt u op de meeste van onze boten uw uitje nog tot 12.00 uur ’s middags kosteloos verplaatsen.
  • NAUPAR
  • http://www.boothuren.amsterdam/actueel/mooi-weer-garantie
  • webteam@naupar.com

Mooi Weer Garantie
Wij zetten ons in om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te geven en vinden het best belangrijk dat u mooi weer heeft tijdens de vaartocht. Mooi weer hebben we alleen niet in de hand. Daarom komen wij met een mooie oplossing: de Mooi Weer Garantie.

Wat zijn de voorwaarden
Korte regenbuitjes? Dan biedt de overkapping van de boot uitkomst. Worden er flinke wind-, hagel- en onweersbuien voorspeld? Dan kunt u profiteren van onze Mooi Weer Garantie* en kunt u de vaartocht GRATIS verplaatsen naar een nieuwe, hopelijk wél, zonnige dag!

* van toepassing op deelnemende schepen

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top