vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Moose Färg houtverf
Moose Färg houtverf

Moose Färg houtverf

  • Nederland
  • Als u wel eens in Zweden op vakantie bent geweest, dan zijn de mooie kleuren van al die houten huizen u vast en zeker wel opgevallen. In het grimmige klimaat dat er in Zweden is, bouwden de mensen daar traditioneel met hout.
  • Moose Farg
  • http://www.moosefarg.nl
  • kduiken@gmail.com
  • Als u wel eens in Zweden op vakantie bent geweest, dan zijn de mooie kleuren van al die houten huizen u vast en zeker wel opgevallen. In het grimmige klimaat dat er in Zweden is, bouwden de mensen daar traditioneel met hout. Het hout van de huizen worden met een speciale verf, een soort beits, geverfd. Deze verf geeft de huizen hele mooie kleur en een matte uitstraling. In Nederland was deze mooie verf nauwelijks bekend. De verf is een soort beits dat in het hout trekt en daar door niet los bladdert. Hier door is de verf onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik. Deze verf is een echte natuurverf met aardpigmenten en bewerkte lijnolie, dit allemaal zonder oplosmiddelen en met een zeer aangename geur. De verf is niet alleen te gebruiken voor op het huis maar ook voor in het huis. U kunt er dus ook uw tuin huis, schutting of uw schuur er mee verven. Deze speciale verf uit Zweden noemen wij Moose Färg, dat letterlijk Eland verf betekent. U kunt met deze mooie verf ook kleuren gaan combineren om zo uw gewenste kleur te krijgen. Wilt u nog lang nagenieten van het mooie zweden, dan past deze verf goed bij u. De authentieke Zweedse kleuren brengen u weer helemaal terug in het mooie Zweden. Dat komt allemaal in een potje Moose Färg.

Het hout van de huizen worden met een speciale verf, een soort beits, geverfd. Deze verf geeft de huizen hele mooie kleur en een matte uitstraling. In Nederland was deze mooie verf nauwelijks bekend. De verf is een soort beits dat in het hout trekt en daar door niet los bladdert. Hier door is de verf onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik. Deze verf is een echte natuurverf met aardpigmenten en bewerkte lijnolie, dit allemaal zonder oplosmiddelen en met een zeer aangename geur. De verf is niet alleen te gebruiken voor op het huis maar ook voor in het huis. U kunt er dus ook uw tuin huis, schutting of uw schuur er mee verven. Deze speciale verf uit Zweden noemen wij Moose Färg, dat letterlijk Eland verf betekent. U kunt met deze mooie verf ook kleuren gaan combineren om zo uw gewenste kleur te krijgen. Wilt u nog lang nagenieten van het mooie zweden, dan past deze verf goed bij u. De authentieke Zweedse kleuren brengen u weer helemaal terug in het mooie Zweden. Dat komt allemaal in een potje Moose Färg.

Over kduiken

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top