vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / msc software Samenwerkingsverband TARGIT en In Summa Business Intelligence biedt klanten ijzersterk concurrentievoordeel
msc software Samenwerkingsverband TARGIT en In Summa Business Intelligence biedt klanten ijzersterk concurrentievoordeel

msc software Samenwerkingsverband TARGIT en In Summa Business Intelligence biedt klanten ijzersterk concurrentievoordeel

  • Europa
  • Business Intelligence giganten TARGIT en In Summa hebben de handen ineengeslagen. TARGIT is expert in het gebruik van duidelijke interfaces voor onmisbare managementinformatie. In Summa zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste data uit bedrijfsprocessen en ERP pakketten. De krachtige combinatie van tooling en techniek zorgt voor veel concurrentievoordeel voor organisaties.
  • persbericht-foto01h
  • In Summa Business Intelligence
  • www.insumma.nl
  • info@insumma.nl
  • Contact? Bel Anton van Daal op 0162-524000 of mail naar anton.vandaal@insumma.nl TARGIT is expert in het gebruik van duidelijke interfaces voor onmisbare managementinformatie. In Summa zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste data uit bedrijfsprocessen en ERP pakketten. De krachtige combinatie van tooling en techniek zorgt voor veel concurrentievoordeel voor organisaties.

Business Intelligence giganten TARGIT en In Summa hebben de handen ineengeslagen.

door
TARGIT is met ruim 350.000 gebruikers wereldwijd de meest gebruikte BI-applicatie op het Microsoft SQL Server platform en onderscheidt zich van haar concurrenten door hun tomeloze gebruiksvriendelijkheid.

In Summa heeft een diepgaande kennis op het gebied van business intelligence en software ontwikkeling. Als Microsoft Gold Partner bewijst In Summa al jaren hoge kwaliteitsnormen na te streven door sterke klantreferenties en de beschikking over goed opgeleide Microsoft Certified Professionals.

Anton van Daal en Joost Tiggeler schudden de hand

Organisaties worstelen doorgaans met vragen over welke keuzes zij moeten maken, gebaseerd op welke informatie, het hoe te extraheren van bruikbare informatie uit alle lagen van de organisatie en hoe onmisbare KPI’s inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Door intensieve samenwerking zorgen TARGIT en In Summa voor het samenbrengen van meerdere informatiebronnen in één datawarehouse. Rapporten en analyses zijn duidelijk en inzichtelijk in een paar clicks. De klant kan hierdoor snel beslissingen nemen gebaseerd op feitelijke informatie. Ook krijgt men direct meer inzicht in stuurinformatie voor het management.

Door deze optimalisatie van efficiëntie van bedrijfsprocessen kan men trends ontdekken, bestaande kennis maximaal benutten en de ROI laten toenemen.

Meer weten? Bel Anton van Daal op 0162-524000 of mail naar anton.vandaal@insumma.nl

Over Jakomijn van Herpt

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top