maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Mustafa schildert impressionistische huizen
Mustafa schildert impressionistische huizen

Mustafa schildert impressionistische huizen

  • Nederland
  • Mustafa Sener is een geliefd kunstenaar! De kunstenaar schildert voornamelijk impressionistische huizen. Boerderijen, Herenhuizen en grachtenpanden, maar ook moderne villa’s. Zijn galerie is te bewonderen in de Turkse hoofdstad Istanbul. Mustafa heeft een bepaalde voorliefde voor huizen. Deze heeft hij ontwikkeld in zijn tienerjaren toen hij een studie architectuur heeft gevolgd. Helaas heeft Mustafa deze studie niet afgemaakt en is begonnen met zijn passie schilderen. Hij schildert zijn schilderijen met met zoveel expressie en liefde. Je zou het kunnen vergelijken met de liefde voor zijn geboorteland. U bent wellicht bekend met de impressionistische kunststroom. De beweging had haar beginselen in Frankrijk. Aanvankelijk ontstond ze als een revolterende beweging tegenover de toen algemeen aanvaarde en officieel door de staat erkende classicistische academische kunst. Een aantal bekende kunstenaren waaronder Claude Monet en Pierre- Auguste. De kunst is te herkennen aan de schetsmatige werkwijze. Mustafa verwerkt deze op een zeer subtiele, maar toch . De impressionistische schilders waaronder Mustafa hebben een voorkeur om in de open lucht te werk te gaan. Dit komt doordat de werken voornamelijk de natuur betreffen. Het schilderij gemaakt door Mustafa heeft als titel een beroemde uitspraak van een Turksman toevallig van een naamgenoot, Mustafa Kemal Atatürk. De beroemde uitspraak van Mustafa Kemal Atatürk luidt als volgt: “Ne mutlu Türküm diyene” (Gelukkig is hij die zegt ik ben een Turk). Dat is duidelijk cynisch bedoeld.
  • --
  • AkasmaDillem@outlook.com

Mustafa schildert impressionistische huizen

Mustafa Sener is een geliefd kunstenaar!

De kunstenaar schildert voornamelijk impressionistische huizen. Boerderijen, Herenhuizen en grachtenpanden, maar ook moderne villa’s. Zijn galerie is te bewonderen in de Turkse hoofdstad Istanbul. Mustafa heeft een bepaalde voorliefde voor huizen. Deze heeft hij ontwikkeld in zijn tienerjaren toen hij een studie architectuur heeft gevolgd. Helaas heeft Mustafa deze studie niet afgemaakt en is begonnen met zijn passie schilderen. Hij schildert zijn schilderijen met met zoveel expressie en liefde. Je zou het kunnen vergelijken met de liefde voor zijn geboorteland.

U bent wellicht bekend met de impressionistische kunststroom. De beweging had haar beginselen in Frankrijk. Aanvankelijk ontstond ze als een revolterende beweging tegenover de toen algemeen aanvaarde en officieel door de staat erkende classicistische academische kunst. Een aantal bekende kunstenaren waaronder Claude Monet en Pierre- Auguste.

De kunst is te herkennen aan de schetsmatige werkwijze. Mustafa verwerkt deze op een zeer subtiele, maar toch . De impressionistische schilders waaronder Mustafa hebben een voorkeur om in de open lucht te werk te gaan. Dit komt doordat de werken voornamelijk de natuur betreffen.

Het schilderij gemaakt door Mustafa heeft als titel een beroemde uitspraak van een Turksman toevallig van een naamgenoot, Mustafa Kemal Atatürk.

De beroemde uitspraak van Mustafa Kemal Atatürk luidt als volgt: “Ne mutlu Türküm diyene” (Gelukkig is hij die zegt ik ben een Turk). Dat is duidelijk cynisch bedoeld.

Over AkasmaDillem

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top