zondag, augustus 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / MVX Computer Vision Systems introduceert modulaire beeldverwerkingssystemen
MVX Computer Vision Systems introduceert modulaire beeldverwerkingssystemen

MVX Computer Vision Systems introduceert modulaire beeldverwerkingssystemen

  • Nederland
  • Dankzij de producten van MVX Computer Vision Systems krijgen bedrijven, in het bijzonder het MKB, toegang tot geavanceerde beeldherkennings technieken zonder dat dit gepaard gaat met een langdurig en kostbaar ontwikkelingsproces. Door de modulaire opbouw van zowel hardware en software is een MVX systeem bijna altijd binnen 8 weken operationeel voor een vooraf vastgestelde prijs.
  • product_intro_logo
  • MVX Systems
  • www.mvxsystems.com
  • info@mvxsystems.com

Een MVX systeem maakt gebruik van een breed scala aan beeldherkenningstechnieken die het mogelijk maken bedrijfsprocessen te controleren, analyseren en automatiseren. Hierdoor zijn MVX systemen inzetbaar in bijna elke sector, zoals industrie, logistiek, veiligheid, zorg, onderzoek en land- en tuinbouw. Voor gebruik in vochtige en/of stoffige omgevingen zijn er ook IP67 rated versies verkrijgbaar.

Beeldherkennings systemen worden traditioneel op maat gemaakt. Dit betekent tijdrovende en kostbare ontwikkelings- en testtrajecten met onzekere uitkomst. MVX systemen maken gebruik van revolutionaire software waarmee het syteem in een handomdraai kan worden geconfigureerd voor uiteenlopende taken. Dit stelt MVX Computer Vision Systems in staat een transparant no cure no pay prijsbeleid te voeren waarbij het volledige kostenplaatje bekend is voordat tot aanschaf wordt overgegaan. Bovendien zijn de MVX systemen ook beschikbaar op (short-)lease basis wat het mogelijk maakt de return of investment te analyseren binnen een operationele bedrijfsomgeving.

De MVX systemen kunnen overweg met vele soorten en typen camera’s, zoals high speed, infrarood, warmte en 3D camera’s. De camera’s worden in principe meegeleverd met het MVX systeem, maar in veel gevallen is het ook mogelijk bestaande camera’s in het systeem te integreren. Daarnaast kan het systeem overweg met output van digitale microscopen, wat het MVX systeem geschikt maakt voor onderzoeks- en analysedoeleinden in laboratoria.

Op de website van MVX Computer Vision Systems is een overzicht te vinden van de mogelijkheden van een MVX systeem. Daarnaast is hier een prijslijst te vinden en is het mogelijk direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Over thomasde_wolf

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top