dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / MyReputationDashboard & FranklyView slaan de handen ineen!
MyReputationDashboard & FranklyView slaan de handen ineen!

MyReputationDashboard & FranklyView slaan de handen ineen!

  • Nederland
  • MyReputationDashboard.com gaat samenwerken met FranklyView. Beide partijen zijn actief in de hospitality op het gebied van reputatie management en customer care. MyReputationDashboard.com biedt een online dashboard voor hotels en restaurants waarmee reviews, social media en google analytics te managen zijn. FranklyView is een tool om het aantal reviews te vergroten, het service niveau te verbeteren en daarmee de klanttevredenheid.
  • FOTO persbericht met beide logog
  • MyReputationDashboard.com
  • http://www.myreputationdashboard.com
  • j.nijenhuis@myreputationdashboard.com
  • FranklyView Frank Iwema Sweelinkckplein 35 2517 GN Den Haag T. 070-3220688 M. 06-22667394 E. Frank@franklyview.com W. www.franklyview.com MyReputationDashboard Janneke Nijenhuis Waarderveldweg 89 2031 BK Haarlem T. 035-6231419 M. 06-21700357 E. j.nijenhuis@myreputationdashboard.com W. www.myreputationdashboard.com

It’s all about Reviews

Terecht of niet terecht – reviews kunnen een merk maken of breken. Studies tonen aan dat consumenten meer vertrouwen hebben in reviews dan welke andere vorm van marketing dan ook. Waren vroeger de 4 P’s van belang in de keuze van de consument – vandaag de dag is de R van Reviews de belangrijkste keuze factor geworden.

Impact van reviews op omzet

Studies van Cornell University tonen aan dat wanneer een hotel de review score met 1 procent verhoogd op een schaal van 1-5 (bijvoorbeeld op Tripadvisor) het hotel de kamerprijs met ruim 11% kan verhogen met een gelijkblijvende bezetting.

Meer is beter

Hoe meer reviews hoe beter – ook voor de ranking van de website in Google en ranking op review sites als Zoover en Tripadvisor.

Meer reviews met FranklyView

Een goede manier om meer reviews te verzamelen is FranklyView. Een online software pakket om feedback te vragen aan gasten met de mogelijkheid deze te delen op review sites en social media. Daarnaast maakt FranklyView de waardering van gasten en verbeterpunten inzichtelijk. Ook van gasten die wellicht geen review plaatsen op 3rd party sites.

Manage reviews met MyReputationDashboard.com

Het online reputatiemanagement dashboard van MyReputationDashboard.com biedt inzicht in eigen beoordelingen en beoordelingen van concurrenten, inzicht in social media activiteiten en key statistics uit Google Analytics. De software is responsive gebouwd zodat ook op tablet en mobiel gegevens bekeken kunnen worden.

Voordeel voor hotel

Prijsstelling FranklyView vanaf € 29.00 per maand en MyReputationDashboard.com vanaf € 20.00 per maand. Voor hotels die serieus werk willen maken van webcare en reputatiemanagement bieden wij € 10.00 korting per maand bij afname van beide paketten (€ 5.00 korting bij www.FranklyView.com per maand en € 5.00 korting bij www.MyReputationDashboard.com per maand)

Over Janneke Nijenhuis

1985-1989 Hotelschool Den Haag 1989-2001 Golden Tulip Hotels 2001-2006 Hampshire Hotels 2006-heden: http://www.handsonadvies.nl 2009-heden: http://www.toptravelangebot.de 2010-heden: http://www.qualitysites4all.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top