woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ‘n Bende van 5
‘n Bende van 5

‘n Bende van 5

  • Nederland
  • 'n Bende van 5; verschillende disciplines die zich uitspreken over kunst. Zij zijn te zien van vrijdag 8 november tot en met zondag 10 november in Brasserie aankomst te Roosendaal Stationsplein 5a
  • Stichting de Kracht van Kunst
  • info@antoinette-art.nl
  • Persbericht Roosendaal 8 oktober 2013
  • uitnodiging bende van 5-3-1

’n Bende van 5  

Vijf verschillende disciplines spreken zich uit over kunst. Een sommelier, de chocolatier,  een contrabassist, vier kunstenaars en drie koks.

Ieder spreekt vanuit zijn vak en laat zich zien, horen, ruiken en proeven van vrijdag 8 november tot en met zondag 10 november 2013.

Joël Schelling speelt al op zijn 8e  contrabas en vanaf zijn 15e bij het NJSO (Nederlands Jeugd strijk Orkest). Daar heeft hij de stap gezet naar het EJO ( Euregio jeugdorkest) en in 2013 het internationale concours in Wenen gewonnen. Zijn virtuositeit is betoverend en voor de andere bende leden een grote eer dat deze bijzondere jonge man zijn kunstenaarschap op zijn wijze als 17 jarige weet neer zetten.

Jeroen Smeenk een passie in de wijnwereld. Na 23 jaar gewerkt te hebben in de topgastronomie heeft hij vorig jaar gekozen voor zijn grote droom. Voor hem is smaak een beleving een kunst in proeven.  Hij was 5 toen hij zijn opa zag genieten van de Mattheus Rose tijdens het kerstdiner. Toen wist hij smaken vallen samen en….. 1 en 1 is  3.

Ben van Sprundel, John Jongenelen,  en Mireille Brosens, koks in Hart en Nieren.  Zij zijn een team en gaan er voor. Koken en ontdekken, samen iets moois maken van dat wat de natuur en het seizoen ons aanbiedt.

Hein Geers, haalt zijn chocolade rechtstreeks van de plantage uit Brazilië en in zijn laboratorium gaat hij op onderzoek naar de meest verrassende smaak. Naast het maken van Bonbons zal Wim Geers; beeldhouwer een beeld hakken uit chocolade op 8 november.

Maia Ascanio; schilder en glaskunstenaar, Ingrid Onstenk; beeldhouwer en bronsgieter; Marleen van Hout; combineert ambachtelijke technieken met nieuwe media en Antoinette C.H. schilder, fotograaf en beeldhouwer. Vier autonoom beeldend kunstenaars die hun werken tentoonstellen.

 ’n Bende van 5; verschillende disciplines die zich uitspreken over kunst. Zij zijn te zien van vrijdag 8 november tot en met 10 november in Brasserie aankomst te Roosendaal. Stationsplein 5a.

Over Antoinette-art

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top