woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nadav Kander voor de Bijenkorf
Nadav Kander voor de Bijenkorf

Nadav Kander voor de Bijenkorf

  • Nederland
  • Nadav Kander laat mode dansen voor de Bijenkorf ‘Identity’ is het thema van de nieuwe herfst-/wintermodecampagne van de Bijenkorf. De nieuwe televisiecommercial en de hoofdserie in het Inspiration magazine zijn gemaakt door de ‘award winning’ fotograaf Nadav Kander. Voor de Bijenkorf vertaalde hij het thema ‘Identity’ naar beeld. 'Een geweldig thema.' vindt Kander. ‘Mode heeft per definitie een allesbepalende invloed op onze identiteit. Terecht dat de Bijenkorf dat op deze wijze wil vieren.’
  • Identity-persbericht770
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/nadav-kander

Inspirerend, modern, eigenzinnig

De laatste mode wordt in de commercial gepresenteerd door middel van een dansperformance. Hiervoor benaderde Kander de internationaal bekende choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Hun doel was de commercial een atmosferische spanning mee te geven. Bij het thema ”Identity” horen natuurlijk bijzondere modellen. Daarom is er gekozen voor een zestal vrouwen en mannen met een sterke fysieke aanwezigheid en expressie.

Over de fotograaf

De in Londen gevestigde fotograaf Nadav Kander portretteerde beroemdheden en wereldsterren als Barack Obama, Brad Pitt en Johnny Depp. Zijn werk is bekroond met meerdere awards en hij is het meest bekend door zijn Yangtze – The Long River serie.

De Bijenkorf maakt met Nadav Kander opnieuw een verrassende keuze voor de commercial, net als bij de lente/zomer 2015 commercial van fotograaf Pieter Henket. In de commercial leidt dit tot een samensmelting van choreografie, fotografie en de laatste mode. Nadav Kander laat de mode dansen.

De commercial is te zien op tv en online vanaf woensdag 26 augustus t/m dinsdag 15 september. Bekijk de commercial via deze link. Het Inspiration magazine is verkrijgbaar vanaf 25 augustus met hierin de campagne-shoot van Nadav Kander. Naast de fysieke distributie is het magazine digitaal te bekijken op debijenkorf.nl, in de Bijenkorf app en te downloaden in de kiosk.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top