vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / NAUPAR boothuren.amsterdam blikt terug op een fantastisch 2016
NAUPAR boothuren.amsterdam blikt terug op een fantastisch 2016

NAUPAR boothuren.amsterdam blikt terug op een fantastisch 2016

  • Nederland
  • Nog maar een paar nachtjes en we proosten met z’n allen op het nieuwe jaar. Hoog tijd om eens terug te blikken op 2016! Een wat ons betreft fantastisch jaar, waarin veel is bereikt. Van het spiksplinternieuwe Foodbook tot de nominatie voor de Meetings Awards; het was een jaar vol hoogtepunten.
  • 2017 amsterdam
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Catering en boten
In 2016 hebben we een Foodbook voor onze comfortabele boten in Amsterdam gecreëerd. Verder introduceerden we een aantal nieuwe arrangementen waardoor het nu mogelijk is om op de Amsterdamse grachten te ontbijten, lunchen, brunchen, barbecueën, borrelen én een avondtocht te maken.

Vrijgezellenfeesten
Het is opvallend dat er dit jaar, in vergelijking met 2015, een stuk meer vrijgezellenfeesten aan boord van onze boten zijn georganiseerd. Het concept van ‘uitwaaien, lachen en typische vrijgezellenspellen doen op het water’ wordt steeds bekender én gewilder.

NAUPAR boothuren.amsterdam blikt terug op een fantastisch 2016 en wil iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd enorm bedanken.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top