vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NAUPAR breidt uit: volg ons op Instagram
NAUPAR breidt uit: volg ons op Instagram

NAUPAR breidt uit: volg ons op Instagram

  • Nederland
  • Het kon natuurlijk niet langer uitblijven: ook NAUPAR beschikt nu over een eigen Instagram account. Op deze mobiele applicatie plaatsen wij een aantal keer per dag mooie foto’s van onder andere onze prachtige schepen, sfeervolle boten en interessante vaargebieden. Volg ons Instagram-account (@naupar) en blijf altijd op de hoogte
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Het kon natuurlijk niet langer uitblijven: ook NAUPAR beschikt nu over een eigen Instagram account. Op deze mobiele applicatie plaatsen wij een aantal keer per dag mooie foto’s van onder andere onze prachtige schepensfeervolle boten en interessante vaargebieden. Volg ons Instagram-account (@naupar) en blijf altijd op de hoogte!

Instagram

Instagram is sinds een aantal jaar een zeer populaire mobiele applicatie. In eerste instantie waren het vooral jongeren die hier gebruik van maakten, maar inmiddels zijn ook steeds meer bedrijven het nut van deze app gaan inzien. NAUPAR nu dus ook: met ons Instagram account kunnen wij aan de hand van een paar eenvoudige stappen mooie foto’s posten. Via hashtags zorgen we er vervolgens voor dat iedereen deze foto’s kan zien. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele foto mist, kun je ons Instagram-account (@naupar) natuurlijk ook direct volgen.

Waarom instagram?

Wij vinden het interessant om ons te blijven verbreden. Naast onze al bestaande Facebook-, Twitter- én Google+ accounts, hebben wij altijd open gestaan voor nieuwe social mediakanalen. Omdat wij altijd al veel met afbeeldingen hebben gewerkt – zowel op onze website als op social media – was het aanmaken van een Instagram-account een logische volgende stap. Instagram is voor ons een vernieuwende en gemakkelijke manier om onze mooie vaartuigen en diensten aan de wereld te tonen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top