dinsdag, december 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NAUPAR genomineerd voor een Zoover Award
NAUPAR genomineerd voor een Zoover Award

NAUPAR genomineerd voor een Zoover Award

  • Nederland
  • NAUPAR genomineerd voor een Zoover Award
  • Naupar
  • http://www.naupar.nl/actueel/naupar-genomineerd-zoover-award
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 23 maart 2015 – NAUPAR is wederom geselecteerd voor een Zoover Award in de categorie “Cruises”. Is NAUPAR ook uw favoriete reisorganisatie? U heeft nog tot 30 maart 2015 om te stemmen.Lelystad, 23 maart 2015 –

NAUPAR is wederom geselecteerd voor een Zoover Award in de categorie “Cruises”. Is NAUPAR ook uw favoriete reisorganisatie? U heeft nog tot 30 maart 2015 om te stemmen.

De Zoover Award

De Zoover Awards zijn uitgegroeid tot een zeer belangrijke verkiezing binnen de reisbranche. Voor de reisorganisaties, waaronder NAUPAR valt, is een online stemronde ontwikkeld. In deze stemronde is het aan de consument om te bepalen welke organisatie in aanmerking komt voor een felbegeerde Award. Gedurende een ruime maand is het mogelijk om uw stem uit te brengen binnen de 23 categorieën van de reisbranche. Per categorie worden er uiteindelijk twee Awards uitgereikt: één voor de organisatie met de meeste stemmen en één voor de organisatie met de hoogste gemiddelde score.

Waarom NAUPAR?

NAUPAR heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van onvergetelijke vaartochten aan boord van prachtige, authentieke zeilschepen. NAUPAR is specialist in het organiseren van schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes, nautische evenementen en overige feesten en partijen. Met het internationale SAIL Amsterdam 2015 voor de deur, laat NAUPAR zich weer van haar beste kant zien als rederij met het grootste aantal schepen en salonboten. En ook het groeiende “NAUPAR Amsterdam” blijft niet onopgemerkt. Het afgelopen jaar is NAUPAR flink bezig geweest en daardoor kon een nominatie niet uit blijven.

Laat uw stem horen!

NAUPAR is dit jaar genomineerd voor een Zoover Award in de categorie Cruises. Tot en met 30 maart 2015 kunt u via een praktische online stemmethode ons uw stem geven. Wij zeggen: fingers crossed.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top