donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Naupar in samenwerking met Hilton Amsterdam tijdens SAIL Amsterdam
Naupar in samenwerking met Hilton Amsterdam tijdens SAIL Amsterdam

Naupar in samenwerking met Hilton Amsterdam tijdens SAIL Amsterdam

  • Nederland
  • Gisteren is de samenwerking tussen Naupar en het welbekende hotel Hilton Amsterdam bezegeld. Dit maakt het voor de – internationale – gasten van Naupar zeer gemakkelijk om tijdens SAIL Amsterdam 2015 een goed hotel te boeken.
  • NAUPAR
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Amsterdam, 4 december 2014 – Amsterdam, 4 december 2014 – Gisteren is de samenwerking tussen Naupar en het welbekende hotel Hilton Amsterdam bezegeld. Dit maakt het voor de – internationale – gasten van Naupar zeer gemakkelijk om tijdens SAIL Amsterdam 2015 een goed hotel te boeken.

Uitgebreide selectie

Tijdens het populaire evenement SAIL Amsterdam worden ook dit jaar weer ontzettend veel mensen verwacht, het bestuur rekent op zo’n anderhalf tot twee miljoen bezoekers. Een groot deel hiervan is afkomstig uit het buitenland. Om deze gasten te kunnen voorzien van een goede overnachting, is Naupar de afgelopen periode bezig geweest met een grondige selectie. Diverse hotels zijn bekeken en uiteindelijk kwam het Hilton Hotel in Amsterdam als grote winnaar naar voren. De luxe uitstraling en perfecte ligging gaven de doorslag.

Boeken via Naupar

Om onze klanten goed van dienst te zijn hebben wij een groot aantal kamers ingekocht waardoor de gasten hun voordeel kunnen doen van onze samenwerking met het Hilton Hotel. Heeft u interesse in een hotelkamer? Deze kunt u zowel telefonisch als via de website boeken. Bel voor meer informatie naar 088-2525 555 of kijk op www.sail-2015.nl/hilton-amsterdam.

Hilton Amsterdam

Het opvallende gebouw van het Hilton Hotel bevindt zich in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij de oude volksbuurt de Pijp en het drukbezochte Vondelpark. Het prachtige viersterrenhotel beschikt over 271 ruime en moderne kamers ontworpen door Nobilis Paris. Houdt u wel van een lekker bakje koffie of een heerlijk Italiaans avondmaal? Daar hoeft u de deur niet voor uit, dankzij de mooie Espresso Bar en het uitstekende Italiaanse restaurant beneden in het hotel. Als kers op de taart is het Hilton Amsterdam slechts vijftien minuten rijden vanaf de luchthaven Schiphol en kunt u gemakkelijk te voet naar het karakteristieke stadscentrum gaan.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top