vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NAUPAR: Introductie Mr. Grey
NAUPAR: Introductie Mr. Grey

NAUPAR: Introductie Mr. Grey

  • Nederland
  • De Mr. Grey is een ideale salonboot voor de herfst- en wintermaanden. Dankzij de verwarming zit u aan boord van deze boot heerlijk warm en droog. Vaar mee en geniet samen met uw gezelschap van een ontspannen tocht door de Amsterdamse grachten!
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

De Mr. Grey is een ideale salonboot voor de herfst- en wintermaanden. Dankzij de verwarming zit u aan boord van deze boot heerlijk warm en droog. Vaar mee en geniet samen met uw gezelschap van een ontspannen tocht door de Amsterdamse grachten!

Modern

De Mr. Grey is een zeer moderne salonboot die beschikt over diverse functionaliteiten. Gekleurd LED-licht, een keurig toilet en wifi… meer heeft u niet nodig! Ondanks de breedte kan de Mr. Grey met gemak door de Amsterdamse grachten en onder de bijbehorende karakteristieke bruggetjes door varen. Neem plaats op de comfortabele krukjes of op een van de banken en bewonder het historierijke Amsterdam eens vanaf het water.

Geruisloos

Dankzij de elektrische motor, vaart de Mr. Grey geruisloos over de Amsterdamse wateren. Op die manier wordt het gesprek met uw gezelschap niet verstoord door het geluid van de motor. Tijdens een vaartocht aan boord van de Mr. Grey kunt u dus ongestoord genieten van onze cultuurrijke hoofdstad. Wanneer stapt u aan boord?

Weersomstandigheden

In deze periode van het jaar is het natuurlijk mogelijk dat het herfstzonnetje zich laat zien. Mocht u op een mooie zonnige dag aan boord van de Mr. Grey zijn, dan zult u optimaal genieten van het weer én de omgeving. De ramen en het dak kunnen namelijk worden open gezet. Is het juist wat frisser? Geen paniek; ramen en deuren blijven dicht, de verwarming gaat aan en u zit heerlijk warm.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top