vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / NAUPAR is klaar voor de Hanzedagen in Kampen
NAUPAR is klaar voor de Hanzedagen in Kampen

NAUPAR is klaar voor de Hanzedagen in Kampen

  • Nederland
  • De Hanzedagen gaan pas op 15 juni 2017 van start, maar toch is NAUPAR er nu al helemaal klaar voor. De voorbereidingen voor dit spectaculaire evenement zijn in volle gang! Gevolg: de aanmeldingen voor overnachtingen stromen binnen. ‘De eerste drie zeilschepen zijn al volgeboekt’, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.
  • Kampen_300x200
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

‘Gedurende de Hanzedagen kunnen zowel zakelijke gezelschappen als particulieren varen, netwerken, lunchen, borrelen, dineren en zelfs overnachten op onze traditionele zeilschepen. Bovendien zorgen de tientallen indrukwekkende schepen voor extra sfeer in het centrum van Kampen’, vertelt hij. ‘Varen op een traditioneel zeilschip is een unieke ervaring. Ontdek de IJsseldelta vanaf het water en geniet –onder het genot van een hapje en een drankje- van de ontspannen sfeer op een van onze schepen.’

In juni 2017 is Kampen het bruisende middelpunt van allerlei festiviteiten en  netwerkbijeenkomsten. De stad is niet alleen trotse gastheer van zo’n 120 Europese Hanzesteden, maar ook van zo’n 300.000 bezoekers. Tijdens de Hanzedagen staat ontmoeting, overleg en promotie van de Hanzesteden centraal. De hanzesteden van nu willen de internationale Hanze levendig houden en het zelfbewustzijn van de Europese steden ontwikkelen. ‘Hier dragen wij graag aan bij’, aldus Slurink.

NAUPAR staat voor nautische partners, waarvan Hanzestad Compagnie uit Kampen een onderdeel is. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in relatiemarketing en nautische evenementen.

Nu al een arrangement boeken? Dit kan via: 088-2525500. Voor meer informatie over NAUPAR: www.naupar.nl

 

 

 

 

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top