zaterdag, februari 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / NAUPAR zoekt stagiaires: directiesecretariaat en administratie
NAUPAR zoekt stagiaires: directiesecretariaat en administratie

NAUPAR zoekt stagiaires: directiesecretariaat en administratie

  • Nederland
  • Volg jij een mbo-opleiding en zoek je nog naar een leerzame meeloopstage vanaf september dit jaar? Solliciteer dan vandaag nog op de functie Management Assistent of Medewerker Financiële Administratie.
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Stageplaats Management Assistent
Voor de stageplaats Management Assistent zoeken we iemand die een mbo4-opleiding volgt en van aanpakken houdt. Jouw takenpakket is namelijk eindeloos: van het ontvangen van bezoekers en het afhandelen van telefonie tot het notuleren van overleggen en het uitwerken van documenten. Als management assistent bij NAUPAR krijg je een uitgebreid takenpakket in HRM en facilitaire en administratieve zaken. Ben jij nauwkeurig, handig met computers en heb je, naast Nederlands, ook kennis van de Duitse en Engelse taal? Stuur dan vandaag nog jouw cv op!

Stageplaats Medewerker Financiële Administratie
Als Medewerker Financiële Administratie bij NAUPAR controleer je facturen en bewaak je betalingen. Maar ook standaard taken zoals archiveren en het aanleveren van opgevraagde informatie vallen op jouw bordje. Uiteraard doe je dit alles niet alleen; je staat onder begeleiding van onze Administratief Medewerkster. Als jij gestructureerd te werk gaat, handig met computers bent en al enige ervaring met boekhoud- en/of CRM-programma’s hebt, dan is dit ongetwijfeld jouw stageplaats.

Stage lopen bij NAUPAR
Naast het feit dat het kantoor van NAUPAR zich op een unieke locatie in Lelystad bevindt (de Bataviahaven, met uitzicht op het Markermeer), is NAUPAR ook ECABO erkend; wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires op zowel mbo- als hbo-niveau. Daarnaast ben jij als stagiaire bij ons net zo belangrijk als de vaste medewerkers. Je ervaart hier echt hoe het is om deel uit te maken van een dynamische organisatie.

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top