dinsdag, januari 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / NAUPAR zorgt voor betere beleving met Youtube
NAUPAR zorgt voor betere beleving met Youtube

NAUPAR zorgt voor betere beleving met Youtube

  • Nederland
  • Al lange tijd is NAUPAR actief op het platform Youtube. In het begin ‘slechts’ met één kanaal voor Duitse en Nederlandse bezoekers, maar sinds het nieuwe jaar met twee losse kanalen! Op die manier biedt NAUPAR haar klanten een optimale beleving. Abonneert u zich ook op ons Youtubekanaal? Dan blijft u op de hoogte van al onze video’s én kunt u reacties plaatsen.
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Abonneren
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe filmpjes van NAUPAR? Abonneer u dan op ons kanaal. Wanneer u zich abonneert kunt u ook direct kenbaar maken wat u van onze video’s vindt, dat doet u met een ‘duimpje omhoog’ of ‘duimpje omlaag’. Ook reacties plaatsen is mogelijk! Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

Video zorgt voor betere beleving
NAUPAR vindt het belangrijk om haar gasten te inspireren, zowel vóór de vaartocht als na afloop. Dit doen we onder andere aan de hand van korte, krachtige video’s op Youtube. Een video zorgt tenslotte voor een compleet andere beleving! Niet alleen onze zeilschepen zetten we via Youtube in het zonnetje, ook van onze jongerenreizen, bedrijfsuitjes en vrienden- en familieweekenden zijn talloze video’s gemaakt. Een video delen met vrienden, familie of collega’s? Ook dát is via Youtube in no time gepiept.

Youtube
Youtube is een (video)website waarop iedereen zelf filmpjes kan uploaden. Deze filmpjes kunt u vervolgens openbaar maken en zo kan heel de wereld uw video’s bekijken. Youtube is sinds de oprichting in 2005 enorm gegroeid en ook veel inmiddels beroemde Nederlanders hebben hun populariteit aan Youtube te danken; denk bijvoorbeeld maar aan zangeres Esmee Denters die dankzij haar video’s op Youtube in contact kwam met wereldster Justin Timberlake!

Heeft u ook een leuke video gemaakt van een vaartocht aan boord van één van onze schepen? Deel deze met ons en wellicht ziet u uw filmpje binnenkort op ons Youtubekanaal terug!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top