maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nederland checkt massaal vakantiegeld
Nederland checkt massaal vakantiegeld

Nederland checkt massaal vakantiegeld

  • Nederland
  • Klanten van ING hebben afgelopen vrijdag 23 mei massaal ingelogd om hun vakantiegeld te checken. Klanten logden ruim 4,5 miljoen keer in. Dit is een stijging van 27% ten opzichte van vorig jaar en hiermee is het tevens de drukste dag ooit op Mijn ING en de Mobiel Bankieren App, gekeken naar het totaal aantal inlogsessies.
  • IBM
  • ing.nl
  • arjen.boukema@ing.nl
  • https://www.ing.nl/nieuws/nieuws_en_persberichten/2014/05/nederland_checkt_massaal_vakantiegeld.aspx

Stijging door toename in app-gebruik

Net als vorig jaar maakten veel klanten gebruik van de Mobiel Bankieren App om hun vakantiegeld te checken. Met ruim 2,8 miljoen inlogsessies dit jaar tegenover 1,7 miljoen in 2013 is het aantal inlogsessies met 64% toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Dit is tevens 23% meer dan bij een normale salarisuitbetaling. Daarnaast is bijna 400.000 keer alleen het saldo gecheckt (zonder in te loggen), wat neerkomt op 31% meer saldochecks dan gebruikelijk bij een salarisuitbetaling.

De smartphone is het startpunt geworden voor het regelen van bankzaken. Inmiddels maken 1,8 miljoen klanten gebruik van de ING Mobiel Bankieren App. ING vindt het belangrijk om klanten te helpen met inzicht en overzicht in hun financiën.

Ruim 75% van de Nederlanders met een mobiel bankieren app geeft aan dat zij meer grip hebben op hun geldzaken.

Over Content Editor S .

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top