donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nederland zwaait Oranje uit
Nederland zwaait Oranje uit

Nederland zwaait Oranje uit

  • Nederland
  • Heel Nederland kan de Oranjespelers straks uitzwaaien, als ze op 5 juni samen met trainer Louis van Gaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol richting Brazilië vertrekken. Fans kunnen dankzij een initiatief van Schiphol, samen met de KNVB en zijn partners, hun eigen 'uitzwaaifilmpjes' insturen, die op de dag van vertrek op alle schermen van Schiphol te zien zijn. Hiermee krijgt iedereen de mogelijkheid om het Nederlands elftal online uit te zwaaien en hun support aan het team te laten zien.
  • Schiphol Group
  • http://www.schiphol.nl/
  • pers@schiphol.nl

Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group: “Veel Nederlanders willen het Nederlands elftal op een persoonlijke manier succes wensen en wij bieden die mogelijkheid via schiphol.nl/uitzwaaien. Waar je ook bent, je kan het Nederlands elftal uitzwaaien en laten zien dat je achter ze staat. Ik denk dat het echt inspirerend is voor de spelers dat zij op de dag van hun vertrek de support ervaren van heel Nederland. We bieden deze uitzwaaimogelijkheid natuurlijk al langer aan voor reizigers, maar niet eerder zijn onze schermen zó massaal ingezet op Schiphol als voor deze Oranje-uitzwaaifilmpjes.”

Over Content Editor U

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top