dinsdag, januari 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / ‘Nederlander wil Bulgaren en Roemenen niet’
‘Nederlander wil Bulgaren en Roemenen niet’

‘Nederlander wil Bulgaren en Roemenen niet’

  • Nederland
  • DEN HAAG - Een groot deel van de Nederlanders is tegen het openstellen van de arbeidsmarkt voor Roemeense en Bulgaarse werknemers per 1 januari. Dat blijkt uit onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond, die de opdracht daarvoor kreeg van de Partij voor de Vrijheid (PVV).
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjcp8lsh62zr/nieuws/nederlander_wil_bulgaren_en_roemenen?ctx=vha4ozv8cev0

81 procent van de meer dan 1300 ondervraagden zegt het geen goede zaak te vinden dat de arbeidsmarkt wordt opengesteld voor Roemenen en Bulgaren. 73 procent verwacht een stijging van de criminaliteit en 74 procent van de mensen die meededen aan het onderzoek, vrezen dat de komst van Roemenen en Bulgaren ten koste gaat van de banen voor Nederlanders. Vooral de kiezers van de PVV willen dat de grenzen gesloten blijven, gevolgd door stemmers van de VVD en de SP.

,,Het is glashelder wat de Nederlander wil. De grenzen moeten op 1 januari gesloten blijven voor Roemeense en Bulgaarse werknemers”, zo stelt PVV-leider Wilders. ,,Een overgrote meerderheid van de Nederlanders is terecht bang voor hun baan en voor verdere groei van de criminaliteit. Daar zit Nederland niet op te wachten. Het kabinet moet nu luisteren naar de kiezer, de EU negeren en de grenzen hoe dan ook gesloten houden. Laat de Roemenen en Bulgaren lekker thuisblijven, we hebben genoeg problemen in ons eigen land.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top