woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 365 dagen het perfecte binnenklimaat
365 dagen het perfecte binnenklimaat

365 dagen het perfecte binnenklimaat

  • Netherlands
  • Na alle sneeuw en vooral kou kijkt Nederland reikhalzend uit naar de zomer: heerlijk in t-shirt op de fiets, een terrasje pakken na het werk of in het weekend naar het strand. Maar met de zomer komt ook warmte. En hoewel we hier momenteel om staan te springen, zijn té hoge temperaturen voor de gemiddelde Nederlander ook geen pretje. Electrolux introduceert daarom met de AirComfort collectie een reeks stijlvolle energiezuinige airconditioners die het huis naar wens koel of warm houden. De ideale oplossing voor de koude winternachten, té warme zomerdagen en alles er tussenin.
  • Electrolux
  • http://www.electrolux.nl
  • info@electrolux.nl

Omdat Nederlanders niet willen investeren in producten die ze maar een paar dagen per jaar gebruiken, heeft Electrolux airconditioners ontwikkeld die het hele jaar door op een energiezuinige manier zorgen voor het meest ideale binnenklimaat. De AirComfort collectie bestaat uit een breed assortiment waardoor er voor elk interieur een passende airconditioning is.

De EcoCool collectie is energiezuinig en met een geluidsniveau van slechts 22 decibel, discreet en stil. De ComfortCool collectie bevat een turboventilator waardoor een ruimte snel kan worden afgekoeld. Daarnaast zorgt een geavanceerde filter voor pure en schone lucht en dat is niet alleen plezierig om in te ademen, het is ook nog eens gezonder. De mobiele airconditioners uit de CompactCool collectie zijn met name geschikt voor kleinere ruimtes en appartementen, doordat de airconditioning eenvoudig verplaatst kan worden naar de plek waar afkoeling, verwarming en zelfs ontvochtiging nodig is.

Altijd de perfecte temperatuur waar je ook bent
De afstandsbedieningen van de EcoCool en ComfortCool collectie zijn voorzien van ‘follow-me’ sensors..Deze sensor bepaalt waar men zich bevindt waardoor de juiste kamertemperatuur behaald kan worden. Door de afstandsbediening in de buurt te houden, zorgt men voor de meest ideale temperatuur. En ook ’s nachts doen de nieuwe airconditioners hun werk. Zowel de EcoCool als ComfortCool passen zich continue aan de bewoner aan. In slaapmodus verandert het apparaat de temperatuur geleidelijk zodat er geen grote temperatuurverschillen ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort en een lager energieverbruik, maar voorkomt ook dat we midden in de zomer verkouden zijn.

24 uur per dag controle: ook op afstand
Met de introductie van de nieuwe airconditioners is er ook een speciale app voor de smartphone gelanceerd waarmee de temperatuur op afstand kan worden gecontroleerd. Of men nu van het werk onderweg naar huis is of thuiskomt na drie weken vakantie, met de Controlbox 24/7 die optionaal aangeschaft dient te worden, kan via het mobiele netwerk, buitenshuis, de airconditioner op de meest ideale temperatuur worden ingesteld. Nooit meer een snikhete woonkamer of ijskoude slaapkamer bij thuiskomst.

Geen tranende ogen
Alle nieuwe airconditioners zijn uitgerust met een geavanceerde filter die maar liefst 95 procent van de stofdeeltjes, rook en pollen uit de lucht verwijdert. Hierdoor worden niet alleen onaangename geurtjes weggenomen.

Beschikbaarheid
De AirComfort Collectie is beschikbaar vanaf april 2013.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top