woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Accell Group brengt vervoer onderdelen onder bij DHL
Accell Group brengt vervoer onderdelen onder bij DHL

Accell Group brengt vervoer onderdelen onder bij DHL

  • Netherlands
  • Binnenlands vervoer en Europees vervoer over de weg
  • DHL
  • http://www.dhl.nl
  • info@dhl.nl

De Nederlandse fabrikant van fietsen en fietsonderdelen, de Accell Group heeft het vervoer van onderdelen ondergebracht bij DHL Express. Het contract daarvoor is recent getekend.

De Accell Groep is bekend van merken als Batavus, Koga, Sparta, en Juncker. In het nieuwe contract gaat het om expresvervoer naar vooral fietsenmakers in Nederland en Europese detaillisten in de fietsenbranche.

Het binnenlandse expresnetwerk van DHL heeft veel expertise in de fietsensector. Bovendien kan er ook op zaterdag geleverd worden, wat voor de fietsendetailhandel een belangrijk vereiste is. Daarnaast sluit het Europese wegnetwerk weer goed aan op het vereiste niveau van dienstverlening richting buitenlandse relaties. Behalve in losse pakketten wordt er ook op pallets geleverd en dat is voor het Nederlandse en het Europese netwerk van DHL geen enkel probleem.

Een opvallend bedrijf binnen de Accell Group is Juncker uit Veenendaal. Deze onderdelenfabrikant werkt in Veenendaal met een volledig geautomatiseerd magazijn. Het DHL-netwerk sluit hier naadloos op aan, onder meer omdat het proces van verwerking bij DHL is ingesteld op het los laden (loose load) van zendingen. In dit proces hoeft de laatste slag in een reeks dagelijkse afhaalslagen voor levering op de volgende dag, pas plaats te vinden om half elf ’s avonds.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top