zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Acronis introduceert True Image Lite 2013
Acronis introduceert True Image Lite 2013

Acronis introduceert True Image Lite 2013

  • Netherlands
  • Nieuwe oplossing True Image Lite 2013 van Acronis biedt gebruikers ‘set and forget’ bestandsbeveiliging
  • Acronis
  • www.acronis.nl
  • edragt@touchdownpr.com

Acronis, de pionier in geavanceerde software voor gegevensbeveiliging voor thuisgebruikers, luidt vandaag een nieuw tijdperk in voor iedereen die het gemak van locale back-ups op PC’s wil combineren met de extra zekerheid van veilige opslag in de cloud. True Image™ Lite 2013 van Acronis® is per direct verkrijgbaar en geoptimaliseerd om gebruikers continue en eenvoudige back-ups te bieden. De oplossing zorgt ervoor dat belangrijke bestanden, foto’s en video’s automatisch zijn beschermd. Naast lokale back-ups op de PC of andere opslagapparaten biedt de oplossing de mogelijkheid om bestanden automatisch op te slaan in de betrouwbare en veilige cloud van Acronis, waar consumenten en bedrijven overal ter wereld gebruik van maken.

Klik hier voor een gratis proefversie van True Image Lite van Acronis.

Met een eenvoudige gebruikersinterface en essentiële functionaliteit voorziet True Image Lite 2013 in de behoeften van moderne, altijd mobiele consumenten. Door hun gegevens op te slaan in de cloud van Acronis kunnen zij altijd en overal toegang tot hun informatie krijgen via een browser of een gratis app voor tablets en smartphones.

True Image Lite 2013 is een bijzonder gebruiksvriendelijke oplossing die gepatenteerde technologie voor lokale en cloud-gebaseerde back-ups combineert om thuisgebruikers bestandsbeveiliging van zakelijke kwaliteit te bieden. Met True Image Lite kunnen zelfs de meest onervaren computergebruikers met een paar simpele klikken hun waardevolle foto’s, muziek- en gegevensbestanden herstellen na veel voorkomende incidenten zoals computerstoringen, diefstal, virusaanvallen en fouten door menselijk toedoen.

“Data vormen de basis van de digitale ervaring. De realiteit is dat consumenten die geen gebruikmaken van een geschikte back-upoplossing het risico lopen om waardevolle en vaak onvervangbare informatie kwijt te raken. Om deze reden biedt Acronis thuisgebruikers nu een radicaal eenvoudige doch uiterst betrouwbare oplossing voor gegevensbeveiliging. Na een installatie- en configuratieproces dat slechts een paar klikken in beslag neemt, worden de waardevolle bestanden en digitale herinneringen van de gebruiker automatisch beschermd”, aldus Nat Maple, senior vicepresident Consumer Business bij Acronis.

Over enserio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top