zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / ANWB roept motorrijders op het seizoen voorzichtig te starten
ANWB roept motorrijders op het seizoen voorzichtig te starten

ANWB roept motorrijders op het seizoen voorzichtig te starten

  • Nederland
  • De ANWB verwacht ondanks de aanhoudende kou dat de motorliefhebbers dit paasweekeinde massaal hun motor uit de stalling zullen halen en de weg opgaan.
  • ANWB
  • http://www.anwb.nl
  • info@anwb.nl

De motorijders moeten op veel plaatsen nog rekening houden met slecht asfalt en daarmee met onveilige verkeersomstandigheden. Door de vele temperatuurschommelingen van de afgelopen winter is er meer vorstschade aan de weg dan andere jaren.

Rijkswaterstaat bevestigt de toename van het aantal vorstschadegevallen en vraagt  weggebruikers  om de beschadigingen aan het wegdek zo snel mogelijk te melden.  Dat kan op het gratis telefoonnummer 0800- 8002.

De aanhoudende vorst heeft  wegbeheerders onvoldoende de kans gegeven om alle gaten, scheuren en opengevallen naden in het asfalt direct te repareren.

Voor de ANWB alle reden om motorrrijders op te roepen voorzichtig aan te doen en de tijd te nemen de motor met het goede rijgevoel weer geheel onder controle te krijgen

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top