donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Auteur Mariëtte Schouten lanceert baanbrekend boek Quarterlife Challenge
Auteur Mariëtte Schouten lanceert baanbrekend boek Quarterlife Challenge

Auteur Mariëtte Schouten lanceert baanbrekend boek Quarterlife Challenge

  • Netherlands
  • HOORN - Op 20 maart lanceert auteur en Quarterlife Expert Mariëtte Schouten haar baanbrekende boek ‘Quarterlife Challenge’. Deze pionier legt met haar unieke K.R.A.C.H.T. techniek uit wat de de sleutel tot geluk is. Dit innoverende boek geeft antwoord op de vraag waar veel quarterlifers mee worstelen: “Wat wil ik in mijn leven en hoe bereik ik dit?”
  • Genevieve Productions
  • www.genevieve-productions.com
  • kesaya@genevieve-productions.com

Op 20 maart lanceert auteur en Quarterlife Expert Mariëtte Schouten haar baanbrekende boek ‘Quarterlife Challenge’. Deze pionier legt met haar unieke K.R.A.C.H.T. techniek uit wat de de sleutel tot geluk is. Dit innoverende boek geeft antwoord op de vraag waar veel quarterlifers mee worstelen: “Wat wil ik in mijn leven en hoe bereik ik dit?”

Het is een bekend fenomeen; jonge mensen die net afgestudeerd zijn, weten niet goed wat ze nou echt willen en waar ze daadwerkelijk gelukkig van worden in het leven.
Er wordt vanuit hun omgeving verwacht dat de theorie die zij hebben geleerd op school ook in de praktijk wordt uitgevoerd. Maar ook veel mensen die al werkzaam zijn en niet bepaald gelukkig zijn op hun plek, vragen zich af wat ze kunnen doen om hun levenskwaliteit te verbeteren.

Uit een onderzoek dat Spits heeft uitgevoerd is gebleken dat 18% van de ondervraagden met een burn out, jonger dan 33 jaar zijn. Factoren als onzekerheid, een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen spelen een rol bij deze jongere werknemers, in combinatie met hun hoge verwachtingen in het leven.

Mariëtte Schouten biedt met haar boek en seminars de ultieme oplossing en hulp. Het is haar missie om Quarterlife-ers te helpen bij het ontdekken wat zij werkelijk willen en vooral om vanuit hun persoonlijke kracht tot actie over te gaan. Hierbij maakt Mariëtte gebruik van de door haar ontwikkelde KRACHT-techniek. Dit is een 6 stappenplan dat je helpt bij het ontdekken wie je bent, wat je wilt en om tot actie over te gaan.

Met haar boek en seminars haal je het beste uit jezelf, ontdek je wie jij bent, wat jij daadwerkelijk wilt en ga je over tot actie.

Maak kennis met deze gepassioneerde dame en laat je overtuigen door haar enthousiasme en krachtige energie: www.quarterlifechallenge.nl

Om de lancering van haar boek te vieren, kun je nu exclusief op haar website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Mariëtte Schouten heeft onder andere gesproken bij:

  • InHolland hogeschool
  • Nationale carriëre beurs
  • Sanoma uitgevers

Voor interviews, informatie en high. res. beelden, neem contact op met Genevieve Productions:
lorraine@genevieve-productions.com
De Factorij 2d
1689 AL Hoorn
+316 22715836

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top