dinsdag, maart 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Autobiografie over mijn leven met de ziekte van Crohn
Autobiografie over mijn leven met de ziekte van Crohn

Autobiografie over mijn leven met de ziekte van Crohn

  • Nederland
  • Crohnprinses van Marise May – indringend portret van vrouw met de ziekte van Crohn. Is het toch weer Crohn?’, zei mijn moeder. ‘Ik ben bang van wel’, zei de arts.
  • Schrijversportaal
  • http://schrijversportaal.nl
  • info@schrijversportaal.nl

Marise May wordt van kleuter af aan geconfronteerd met hevige buikpijnen. Op zeven jarige leeftijd wordt bij haar de ziekte van Crohn, een chronische darmaandoening, geconstateerd. Een begin
van een lange reis langs vele artsen en ziekenhuizen.

Crohnprinses schetst het leven door de ogen van een kind naar het leven van een volwassene. Soms gaat het beter, soms gaat het slechter, maar Marise laat zich echter niet kisten. Mede door haar spirituele ervaringen wordt ze geïnspireerd om haar dromen te blijven volgen.

Crohnprinses toont het leven van Marise met al zijn ups en downs en geeft tegelijkertijd informatie over alle zaken waar iemand met de ziekte van Crohn mee geconfronteerd wordt. Maar bovenal is het een levensverhaal van een dappere vrouw, die besloten heeft dat er meer in het leven is dan de ziekte van Crohn.

Met voorwoord van Prof. Dr. Bartelsman, voormalig gastro/ enteroloog van het AMC. Marise May (1972) woont in Broek op Langedijk en heeft een dochter.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top