zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / BankGiro Loterij Goed Geld Gala 2013
BankGiro Loterij Goed Geld Gala 2013

BankGiro Loterij Goed Geld Gala 2013

  • Nederland
  • BankGiro Loterij Goed Geld Gala 2013Museum Catharijneconvent heeft van de BankGiro Loterij een jaarlijkse bijdrage van 200.000 euro gekregen voor een periode van vijf jaar.
  • Museum Catharijneconvent
  • http://www.catharijneconvent.nl
  • info@catharijneconvent.nl

Judith Lingeman, Hoofd Goede Doelen van de BankGiro Loterij: “Museum Catharijneconvent is het nationaal museum voor christelijke kunst, cultuur en geschiedenis. Vanwege de bijzondere plaats in het Nederlandse museumlandschap én de unieke collectie geven wij Museum Catharijneconvent in Utrecht graag een jaarlijkse bijdrage van 200.000 euro voor een periode van vijf jaar.” Museum Catharijneconvent is uitzinnig blij met deze bijdrage en zal het geld de komende jaren inzetten voor nieuwe aankopen, presentaties en de inrichting van een nieuwe introductieruimte van het museum.

BankGiro LoterijDankzij haar 650.000 deelnemers kan de BankGiro Loterij dit jaar ruim 64 miljoen euro schenken aan cultuur in Nederland. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam reikte de BankGiro Loterij de bedragen uit aan meer dan 65 culturele organisaties uit heel Nederland. Ook enkele organisaties uit Utrecht deelden mee: Museum Catharijneconvent, Centraal Museum, Spoorwegmuseum en Museum Speelklok.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top