maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Besteed schoonmaakwerkzaamheden uit
Besteed schoonmaakwerkzaamheden uit

Besteed schoonmaakwerkzaamheden uit

  • Netherlands
  • Ondernemingen focussen zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Het uitbesteden van bedrijfsprocessen die daar niet bij horen, wordt dus steeds populairder. Die populariteit is vrij eenvoudig te verklaren. Bedrijven onderscheiden zich immers vooral aan de hand van hun kernactiviteiten. Bovendien wordt daarmee de winst gemaakt. Andere bedrijfsprocessen, zoals de schoonmaak, kunnen dan beter uitbesteed worden aan bedrijven voor wie deze activiteit hun kernactiviteit is. Mensen functioneren namelijk het best als ze doen waar ze goed in zijn.
  • http://passie4schoonmaak.nl/
  • http://passie4schoonmaak.nl/
  • manontekst@yahoo.com

De voordelen

Het outsourcen van de schoonmaakwerkzaamheden kan een bedrijf de nodige voordelen opleveren. Niet alleen is de aanbieder gespecialiseerd in het schoonmaakwerk, ook kan dit bedrijf de klus efficiënter, beter, flexibeler en voordeliger uitvoeren. Stel dat een bedrijf een eigen schoonmaakster in dienst heeft en die wordt ziek, dan vormt dit een probleem. Wanneer dezelfde onderneming zakendoet met een schoonmaakbedrijf, dan kan deze eenvoudig iemand anders inzetten. Ook kan het schoonmaakbedrijf de nodige materialen en schoonmaakmiddelen goedkoper inkopen.

 

Altijd up-to-date

Schoonmaken lijkt zo eenvoudig, maar in de praktijk komt er meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Er moet niet alleen grondig schoongemaakt worden, ook moeten de schoonmakers voldoende kennis hebben van de laatste voorschriften. Zo gelden er bijvoorbeeld voor een ziekenhuis andere schoonmaakregels dan voor een kantoor. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal een schoonmaakbedrijf hiervan sneller op de hoogte zijn.

Milieuvriendelijk schoonmaken

De variatie in schoonmaakmiddelen is eindeloos groot. Voor elke taak is wel een speciaal middel te verkrijgen. Het voordeel van een schoonmaakbedrijf is dat het precies weet welk middel het meest doeltreffend werkt. Ook zijn er schoonmaakbedrijven die milieuvriendelijk schoonmaken. Deze bedrijven gebruiken natuurlijke zepen, waterbesparende doeken en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Een bijkomend voordeel is dat deze producten minder kans geven op allergische reacties dan de reguliere schoonmaakmiddelen. 

Over Manondw

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top