vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Chapman Freeborn wint prestigieuze prijs in Zuidafrika
Chapman Freeborn wint prestigieuze prijs in Zuidafrika

Chapman Freeborn wint prestigieuze prijs in Zuidafrika

  • Netherlands
  • Chapman Freeborn is benoemd tot de Air Charter Provider van het Jaar in Afrika voor de tweede keer op een rij. De aankondiging werd gedaan op het Air Cargo Afrika 2013 evenement in Johannesburg, Zuid-Afrika. Genomineerd door expediteurs en luchtvracht vliegmaatschappijen, de award onderstreept de uitmuntendheid van de prive vliegtuig huren expert Chapman Freeborn in het leveren van luchtvracht charter oplossingen over het gehele continent.
  • Air Cargo
  • aachenalex@gmail.com

Iain Clark, regiomanager Chapman Freeborn Afrika, verklaarde:

“Chapman Freeborn is zeer verheugd te zijn erkend door onze partners en vrienden in het opnieuw winnen van de Air Charter Provider van het jaar in Afrika. We weten dat we niet in staat zouden zijn geweest om deze prestigieuze prijs te winnen, ware het niet voor onze klanten en onze vrienden in de industrie. ”

Chapman Freeborn was het eerste internationale vliegtuig charter bedrijf met een aanwezigheid in Afrika – de opening van het eerste kantoor was in Entebbe in Oeganda in het begin van 2009.

Tien maanden later, na verder uitgebreid te zijn met de oprichting van een tweede locatie in Johannesburg, Zuid-Afrika – verstrekt het een volledig scala van vrachtvliegtuigen en passagiers Air Charter diensten.

Wereldwijd coördineert Chapman Freeborn meer dan 6.000 lucht charters per jaar – variërend van lading vluchten , alsmede het verschaffen van specialistische On Board Courier (OBC) diensten.

Naast luchtvrachtverkeer biedt Chapman Freeborn specialistisch passagiersvervoer met inbegrip van prive-jet charters van uitvoerende reizen en grote vliegtuigen voor internationale groepsreizen.

Chapman Freeborn werd voor het eerst genomineerd voor de prestigieuze Air Charter Provider of the Year onderscheiding tijdens de openingszitting Air Cargo Afrika awards gehouden in Nairobi in 2011.

Daarnaast is het bedrijf uitgeroepen Air Cargo Charter Broker van het jaar op de World Air Cargo Awards in 2007/08/09/10/11/12.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top