zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cyber Attacks? Hoe staat uw bedrijf ervoor?
Cyber Attacks? Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Cyber Attacks? Hoe staat uw bedrijf ervoor?

  • Nederland
  • Den Haag, 16 April 2013 - Is uw kennis van security op het gebied van Industriële Controle Systemen voldoende? Kunt u de risico’s inschatten welke uw proces mogelijk kunnen verstoren? Schrijf u nu in voor de tweedaagse training “Secure your Industrial Control System, using the ANSI/ISA99 standard” die gehouden wordt in Den Haag op 23 en 24 Mei.
  • Hudson Cybertec
  • www.hudsoncybertec.com
  • info@hudsoncybertec.com
  • Michael Theuerzeit Hudson Cybertec Laan van 's Gravenmade 74 2495 AJ Den Haag 0651663447

Cyber Attacks? Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Den Haag, 15 April 2013 – Is uw kennis van security op het gebied van Industriële Controle Systemen voldoende? Kunt u de risico’s inschatten welke uw proces mogelijk kunnen verstoren? 

Schrijf u nu in voor de tweedaagse training “Secure your Industrial Control System, using the ANSI/ISA99 standard” die gehouden wordt in Den Haag op 23 en 24 Mei.

Met recente cyberaanvallen op onder andere de ING bank nog vers in het geheugen, is de noodzaak duidelijk om de computers binnen uw organisatie te beveiligen. Maar hoe is het gesteld met uw proces- en productieautomatisering? Met een steeds complexere automatisering die productie of processen bestuurt is het essentieel dat uw organisatie zich op de hoogte stelt van de cyberrisico’s en hoe u zich kunt wapenen tegen cyberincidenten.

ISA99, de wereldwijde standaard voor beveiliging van industriële controle systemen, biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging van de procesomgevingen en daarmee ook de veiligheid. De ISA99 standaard, ook bekend als ISA/IEC-62443, is afgeleid van de ISO/IEC 27002 standaard maar aangepast met specifieke focus op ICS omgevingen.

Op 23 en 24 Mei a.s. wordt de tweedaagse training “Secure your Industrial Control System, using the ANSI/ISA99 standard” gegeven door “The International Society of Automation” (ISA) uit de USA. De gecertificeerde ISA99 trainers van Hudson Cybertec verzorgen deze training namens de ISA organisatie.

De training stelt u in staat een, volgens het ISA99 model ingericht, Cyber Security Management Systeem op te zetten. Dit is een onmisbare basis om gestructureerd en kostenefficiënt de cyber risico’s voor uw organisatie te beheersen.


€50,- korting bij inschrijving

Schrijf u nu in zodat u zeker bent van een plaats voor de laatste ISA99 training die nog vóór de zomerperiode plaats vindt. Gebruik bij inschrijven de couponcode “Hudson Cybertec” voor €50,- korting op de trainingskosten. Via de volgende link kunt u meer informatie lezen over de ISA99 training en zich meteen inschrijven: http://bit.ly/ZmM5jV.


Over Hudson Cybertec

Hudson Cybertec, een wereldwijd opererend bedrijf en gespecialiseerd in cyber security en technische automatisering,  helpt bedrijven in o.a. de industrie en vitale infrastructuur bij het beheersen van cyberrisico’s.  Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag levert Hudson Cybertec services en diensten als o.a. Cyber Security Assessments, waarbij bedrijven objectief en vakkundig, volledig worden doorgelicht. Ook op het gebied van securitybewustwording, consultancy, implementatie en (in-company) trainingen kan Hudson Cybertec u verder ondersteunen. Meer informatie kunt u vinden op www.hudsoncybertec.com.
Over ISA

De International Society of Automation (www.isa.org), opgericht in 1945, is een leidende wereldwijde non-profit organisatie. De ISA zet standaarden voor automatisering door 30.000 leden en andere professionals wereldwijd te helpen met het oplossen van moeilijke technische problemen en hun leiderschap en carrière mogelijkheden te verbeteren. ISA is gevestigd in Research Triangle Park in North Carolina en ontwikkelt ISA standaarden, certificeert industrie professionals, levert opleidingen en trainingen, publiceert boeken en technische artikelen en is gastheer tijdens conferenties en tentoonstellingen voor automatiseringsprofessionals. ISA is oprichter en sponsor van de Automation Federation.

Over Hudson Cybertec

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top