dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De NFC Technologie begint langzaam in Nederland geïntroduceerd te worden
De NFC Technologie begint langzaam in Nederland geïntroduceerd te worden

De NFC Technologie begint langzaam in Nederland geïntroduceerd te worden

  • Netherlands
  • Amsterdam - Tijdens de presentatie van de Apple iPhone 5 eind vorig jaar was iedereen benieuwd of Apple de NFC Technologie zou gaan gebruiken in de nieuwe generatie telefoons. Helaas bleek in de nieuwe iPhone geen NFC technologie te zitten en analisten dachten dat Apple de techniek zou hebben afgeschreven.
  • Paqar
  • www.paqar.nl
  • remcoverhaar@paqar.nl

Toch blijkt uit nieuwe gegevens dat het heel goed mogelijk is dat de opvolger van de iPhone 5 over de NFC Technologie zal beschikken. De China Times beschikt over informatie dat het Taiwanese Chipbond verantwoordelijk is voor het leveren van de technologie voor de nieuwe iPhone 5s.

Op dit moment is Apple nog de enige grote fabrikant van smartphones die de NFC (near field communication) nog niet heeft omarmd. Samsung, HTC en Nokia gingen Apple echter wel al voor.

Voor betalingen met NFC zou volgens de China Times extra beveiliging gebruikt gaan worden doormiddel van vingerherkenning. De gebruiker hoeft dan geen pincode meer in te tikken. Mogelijk zou dat dan gelden voor iets grotere betalingen.

Het kan echter nog wel even duren voordat de nieuwe iPhone in de winkels ligt. Anonieme bronnen zeggen dat de nieuwe iPhone 5s in Augustus op de markt moet komen.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top